Βίντεο: Αστυνομικός σε υπηρεσία φωτογραφίζει οπίσθια σε συναυλία

Βίντεο: Αστυνομικός σε υπηρεσία φωτογραφίζει οπίσθια σε συναυλία
Αστυνομικός βγάζει φωτογραφίες τα οπίσθια γυναίκας σε συναυλία

Ο αστυνομικός, αφού τραβάει τις φωτογραφίες, φαίνεται να θαυμάζει το θέαμα και τις στέλνει σε γνωστούς και φίλους. Έρευνα από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Σάλο έχει προκαλέσει η κίνηση ενός αστυνομικού στο Τέξας των ΗΠΑ να βγάζει φωτογραφίες τα οπίσθια μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια συναυλίας ενώ ήταν σε υπηρεσία.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης σε συναυλία του Drake, στο Χιούστον. Στο βίντεο φαίνεται ο ένστολος αστυνομικός να βγάζει φωτογραφίες τα οπίσθια μιας ανυποψίαστης γυναίκας, που βρίσκεται μπροστά του, σε μικρή απόσταση και στη συνέχεια να…θαυμάζει τις εικόνες και να τις στέλνει σε γνωστούς και φίλους. Μετά βάζει το κινητό του τηλέφωνο στην τσέπη του και κοιτάζει γύρω του.

Παριστάμενη στη συναυλία ήταν αυτή που απαθανάτισε όλο το σκηνικό και ανέβασε τα πειστήρια στο διαδίκτυο. Το αστυνομικό τμήμα του Χιούστον θορυβήθηκε από το περιστατικό και ανακοίνωσε ότι παρά το γεγονός ότι δεν έχει δεχτεί κάποια επίσημη καταγγελία, διενεργεί έρευνα.

Να σημειωθεί ότι η γυναίκα που τράβηξε το εν λόγω βίντεο μίλησε στο ABC13 και, μεταξύ άλλων, είπε ότι ενημέρωσε την κοπέλα για τις φωτογραφίες των οπισθίων της από τον αστυνομικό. Αυτή γέλασε και η συζήτησή τους τελείωσε εκεί…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα