Βίντεο: Δασκάλα τα έδωσε όλα στο twerking και έμεινε χωρίς δουλειά

Βίντεο: Δασκάλα τα έδωσε όλα στο twerking και έμεινε χωρίς δουλειά

Ακριβά πλήρωσε μια 24χρονη δασκάλα τη συμμετοχή της σε διαγωνισμού χορού, κατά τη διάρκεια των διακοπών της (vid)

Να διασκεδάσει στις διακοπές της, όπως άλλωστε είναι το λογικό, θέλησε μια δασκάλα σε σχολείο του Μεξικού, ωστόσο της "βγήκε ξινό", καθώς κατέληξε να χάσει τη δουλειά της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 24χρονη, δασκάλα τα τελευταία τρία χρόνια σε ένα μεγάλου κύρους ιδιωτικό σχολείο στην πόλη Σιουδάδ Ομπρεγκόν, πήγε στην ανάπαυλα του Πάσχα για διακοπές 645 χιλιόμετρα μακριά, στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο Κάμπο Σαν Λούκας. 

Εκεί μια ωραία μέρα και ενώ βρισκόταν στην παραλία, ενθαρρυμένη από την παρέα της, πήρε μέρος σε διαγωνισμό χορού. Το twerking της εντυπωσίασε τους κριτές, οι οποίοι την έχρισαν νικήτρια, με την 24χρονη να κερδίζει μαζί και 230 ευρώ.

Τα προβλήματα άρχισαν όταν ο αισθησιακός της χορός δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο. Ένας από τους θεατές βιντεοσκόπησε τον χορό της και το ανέβασε στη σελίδα ενός τοπικού site στο facebook. Το βίντεο έγινε viral και κάπως έτσι έγινε γνωστό και σε γονείς μαθητών της, οι οποίοι σοκαρίστηκαν από το θέαμα και έκαναν παράπονα εγγράφως στο σχολείο.

Όταν επέστρεψε από τις διακοπές, η 24χρονη βρήκε στη σελίδα της στο facebook δεκάδες αιτήματα φιλίας από άνδρες, όπως και κλήσεις από τη διεύθυνση του σχολείου για συνάντηση, κατά την οποία όπως επεσήμανε η ίδια, ωθήθηκε σε παραίτηση. Το σχολείο πάντως υποστηρίζει ότι παραιτήθηκε για "προσωπικούς λόγους".

"Ήξερα ότι υπήρχαν κινητά τηλέφωνα αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ότι το βίντεο θα γίνει viral. Όπως και να έχει, δεν έκανα τίποτα κακό. Ήταν ένας διαγωνισμός χορού, κάτι που δεν συνηθίζω να κάνω, ήταν στον ελεύθερο χρόνο μου και είμαστε στον 21ο αιώνα. Δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι. Δεν είμαι γυμνή, δεν κάνω σεξ, δεν παίρνω ναρκωτικά, δεν προσβάλλω κανέναν", δήλωσε σε εφημερίδα του Μεξικού η νεαρή δασκάλα.

Και συνέχισε: "Είναι άνθρωπος σαν όλους τους άλλους και μερικές φορές οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το επάγγελμα σου σε καθορίζει και ότι δεν έχεις ζωή εκτός εργασίας, δεν έχεις φίλους, οικογένεια ή ελεύθερο χρόνο. Δεν είμαστε όλοι άγιοι και δεν μπορείς να κρίνεις ένα άτομο και να το αμφισβητείς, από μια τέτοια ενέργεια".

Πηγή: Daily Mail

SHARE: