Βίντεο: Εξαγριωμένοι Τούρκοι έκαψαν λάθος σημαία

Βίντεο: Εξαγριωμένοι Τούρκοι έκαψαν λάθος σημαία

Βγήκαν στον δρόμο, είπαν τον εθνικό τους ύμνο και μετά έβαλαν φωτιά σε σημαία, που πίστευαν ότι ήταν της Ολλανδίας (vid)

Στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για το απαγορευτικό της Ολλανδίας σε Τούρκους υπουργούς, βγήκαν το Σαββατοκύριακο πολίτες της γείτονας χώρας.

Κάποιοι εξ αυτών, ωστόσο, έγιναν “γνωστοί” σε όλο τον κόσμο, αφού η κίνησή τους να κάψουν λάθος σημαία, έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, μια ομάδα εξαγριωμένων Τούρκων συγκεντρώθηκε σε πλατεία στην Σαμψούντα, στα βόρεια της χώρας. Μαζί τους είχαν και μια σημαία, που υποτίθεται ότι ήταν της Ολλανδίας. Αφού πρώτα δήλωσαν: “Δεν μπορεί ο καθένας να ταπεινώνει το τουρκικό έθνος. Εμείς, ως νέοι είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε παντού, ανά πάσα στιγμή για την χώρα και τη σημαία μας”, στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στη σημαία, τραγουδώντας τον τουρκικό εθνικό ύμνο.

Δεν γνωρίζουμε αν απογοητεύτηκαν, όταν έμαθαν ότι η σημαία που είχαν πάρει μαζί τους και έκαψαν δεν ήταν της “μισητής” Ολλανδίας αλλά της Γαλλίας. Η τελευταία, αξίζει να σημειωθεί, ότι  ήταν η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που επέτρεψε το προηγούμενο διήμερο συγκέντρωση με ομιλητή Τούρκο αξιωματούχο.

Πηγή: Russia Today

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα