Βίντεο: Η νέα διαφήμιση της ΑΛΦΑ θα σε κάνει να δακρύσεις

Βίντεο: Η νέα διαφήμιση της ΑΛΦΑ θα σε κάνει να δακρύσεις

Μια ιστορία εμπνευσμένη από μια πολύ σημαντική στιγμή της ζωή επέλεξε η βιομηχανία μπύρας για να "ντύσει" τη νέα της διαφήμιση και κατάφερε να συγκινήσει όλο το ίντερνετ (Video)

Η βιομηχανία μπύρας ΑΛΦΑ αποφάσισε να δημιουργήσει μια από τις πιο συγκινητικές διαφημίσεις που έχουμε δει. Αυτή τη φορά η ομάδα της επέλεξε μια ιστορία βασισμένη στην πραγματικότητα και την επιθυμία του ανθρώπου να κάνει τα όνειρα αυτών που αγαπούν πραγματικότητα.

Η νέα διαφήμιση είναι βασισμένη στις ανθρώπινες σχέσεις και όλα εκείνα που είμαστε ικανοί να κάνουμε για να τους δείξουμε την πραγματική αξία που έχουν για μας, ακόμη και αν, ορισμένες φορές, τους θεωρούμε δεδομένους.

Έτσι, η ιστορία ξεκινά με τις προετοιμασίες ενός γάμου, όπου ο πατέρας της νύφης προσπαθεί να μάθει να χορεύει για να καταφέρει να της χαρίσει μια από τις ομορφότερες στιγμές στην τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της. Ο στόχος είναι να της δείξει πόσο σημαντική είναι για εκείνον, τον οποίο συνοδεύει διακριτικά η ΆΛΦΑ.

Γιατί, είναι αλήθεια μερικές φορές "Θες ένα μικρό βήμα για να έρθεις κοντά στους ανθρώπους σου, για να έρθεις κοντά στην ΑΛΦΑ πλευρά σου".

SHARE:

24Media Network