Βίντεο: Ιταλίδα παρουσιάστρια δέχεται το παθιασμένο φιλί του καλεσμένου της

Βίντεο: Ιταλίδα παρουσιάστρια δέχεται το παθιασμένο φιλί του καλεσμένου της

Ο Gene Gnocchi , ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του καναλιού Tgr Puglia, με τη δημοσιογράφο Maria Grazia Lombardi την οποία ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα. Δείτε τι ακολούθησε (Vid)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν συγγραφέας και ηθοποιός Gene Gnocchi, γνωστός στην Ιταλία για το χιούμορ του ήταν καλεσμένος κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκπομπής του καναλιού Tgr Puglia, με την γοητευτική παρουσιάστρια Maria Grazia Lombardi.

Ο Gnocchi ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη δημοσιογράφο με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του να εκφράσει τον θαυμασμό του και να της κάνει, κυριολεκτικά, ερωτική εξομολόγηση. Ωστόσο, ο τολμηρός κύριος δεν σταμάτησε εκεί, αλλά σηκώθηκε από τη θέση του λέγοντας στην δημοσιογράφο:

"Ακούγοντάς σε να διαβάζεις τις ειδήσεις έχασα τελείως το μυαλό μου για σένα και από την αρχή το μόνο που ήθελα ήταν να σου δώσω ένα φιλί".

Έτσι, την άρπαξε και της έδωσε ένα παθιασμένο φιλί ζωντανά στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια κατακόκκινη από ντροπή, προσπάθησε στη συνέχεια να συνέλθει για να συνεχίσει την εκπομπή. Πάντως ο Gnocchi απολογήθηκε στην Lombardi για την συμπεριφορά του, εξηγώντας ότι παρασύρθηκε από το πάθος, την ώρα που η δεύτερη δήλωσε ότι "Είναι από τις στιγμές που μια παρουσιάστρια μπορεί να πεθάνει στον αέρα από την ντροπή της".

(Πηγή: Larepubblica)

SHARE: