"Βουτιά" θανάτου 29χρονου μπροστά στους φίλους του μετά από χρήση ινδικής κάνναβης

"Βουτιά" θανάτου 29χρονου μπροστά στους φίλους του μετά από χρήση ινδικής κάνναβης

Τραγική κατάληξη είχε η συνάντηση τεσσάρων φίλων σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Ρόδο. Ένας εξ αυτών βγήκε στο μπαλκόνι να πάρει αέρα και έπεσε στο κενό, χάνοντας τη ζωή του. Είχε προηγηθεί χρήση ινδικής κάνναβης, σύμφωνα με φίλο του

Τραγικό τέλος είχε ένας 29χρονος στη Ρόδο, ο οποίος έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας, μπροστά στα μάτια φίλων του.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο άτυχος άνδρας είχε πάει μαζί με έναν 27χρονο και μια 23χρονη στο σπίτι ενός 25χρονου, μέλους της παρέας. Κάποια στιγμή και αφού είχε προηγηθεί χρήση ινδικής κάνναβης από τους τρεις άνδρες, ο 29χρονος βγήκε στο μπαλκόνι για να πάρει αέρα. Σύμφωνα με τον 25χρονο, ακούμπησε στο κάγκελο και έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 12 μέτρων, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο πεζοδρόμιο τραυματισμένος θανάσιμα.

Ο 29χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενώ τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν κρυμμένα αποτσίγαρα και υπολείμματα ινδικής κάνναβης. Μάλιστα, ο 25χρονος στην κατάθεση του, επεσήμανε ότι μία ώρα πριν την πτώση οι τρεις φίλοι είχαν κάνει χρήση ινδικής κάνναβης. Όλοι συνελήφθησαν και κατόπιν εντολής της εισαγγελίας αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι.

Πληροφορίες από dimokratiki.gr

SHARE:

24Media Network