Βυθίστηκε σκάφος ανοιχτά του Ρεθύμνου – Τρεις άνθρωποι στη θάλασσα

Βυθίστηκε σκάφος ανοιχτά του Ρεθύμνου – Τρεις άνθρωποι στη θάλασσα

Ανετράπη και βυθίστηκε σκάφος με τρεις επιβαίνοντες ανοιχτά του Ρεθύμνου. Τι περιγράφουν σε μαρτυρία τους

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησαν τρεις άνδρες, ανοιχτά του Ρεθύμνου όταν το σκάφος τους βυθίστηκε και αναγκάστηκαν να πέσουν στη θάλασσα. Το Ε/Ρ-Τ/Χ σκάφος «ΚΥΡΙΑΚΟΣ» λόγω άστοχου χειρισμού, ανετράπη και βυθίστηκε.

Οι άνδρες όταν αντιλήφθηκαν ότι δεν μπορούσαν να κρατηθούν σε αυτό έπεσαν στη θάλασσα και άρχισαν να κολυμπούν προς την ακτή. Μάλιστα η περιπέτειά τους διήρκεσε για περισσότερες από τρεις ώρες. Μόλις η λιμενική αρχή Ρεθύμνου ενημερώθηκε ότι στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του φρουρίου «ΦΟΡΤΕΤΖΑΣ», υπήρχαν άνθρωποι στη θάλασσα οι οποίοι καλούσαν σε βοήθεια, έσπευσε σε βοήθεια.

Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε προς παροχή συνδρομής το Ε/Γ-Τ/Χ «ΓΙΩΡΓΗΣ» με επιβαίνοντες και στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου εντόπισε 400 περίπου μέτρα από την ακτή, τρία άτομα. Οι τρεις άνδρες, ηλικίας 41, 38 και 55 χρονών αντίστοιχα περισυλλέγησαν από τη θάλασσα με ασφάλεια και διακομίστηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία τους, κολυμπούσαν περίπου για τρεις ώρες προσπαθώντας να προσεγγίσουν την ακτή, καλώντας ταυτόχρονα σε βοήθεια. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, ενώ από τη βύθιση του «ΚΥΡΙΑΚΟΣ» δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Πηγή: prismanews.gr

SHARE:

24Media Network