Ληστεία με λεία 93.000 ευρώ

? ??? ? ??????obank, ?????????? ?????dl, ?? ???? ?????? ???????25/05/2010. ?????.20 ???? ?????????????????? c??????????????? ?????????? ???? ??????? ?? 8.210 ?. (EUROKINISSI / ?????????
? ??? ? ??????obank, ?????????? ?????dl, ?? ???? ?????? ???????25/05/2010. ?????.20 ???? ?????????????????? c??????????????? ?????????? ???? ??????? ?? 8.210 ?. (EUROKINISSI / ????????? EUROKINISSI

Από το βράδυ του Σαββάτου χτύπησε στη Βοιωτία η σπείρα των ΑΤΜ, αποσπώντας από μηχάνημα συνολικά 93.000 ευρώ. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό το πρωί της Δευτέρας από τους υπαλλήλους της τράπεζας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών

Οι άγνωστοι δράστες, αυτή τη φορά επέλεξαν το ΑΤΜ της Alpha Bank στη Θήβα. Αφού παραβίασαν την πλαϊνή πόρτα, έκοψαν με τροχούς τους μεντεσέδες του ΑΤΜ και πήραν 93.000 ευρώ.

Το χτύπημα των δραστών έγινε πιθανότατα τα ξημερώματα του Σαββάτου, αλλά το πρωί της Δευτέρας έγινε αντιληπτό από τους υπαλλήλους της τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, από τα στοιχεία που συνέλεξε η αστυνομία, πρόκειται για την ίδια σπείρα που έχει αδειάσει πολλά ΑΤΜ σε επαρχιακές πόλεις της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι ίδιες πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι πρόκειται για αδίστακτους κακοποιούς που πρέπει να εμπλέκονται και σε ληστείες τραπεζών.

SHARE:

24Media Network