ΥΓΕΙΑ

Ειδήσεις και νέα από τον χώρο της Υγείας.

Γυναίκα αστυνομικός φορά μάσκα στο αεροδρόμιο της Μανίλα

Κοροναϊός: Αυξάνονται οι νεκροί - Περισσότερα από 830 τα κρούσματα

Διαστάσεις που προκαλούν παγκόσμια ανησυχία λαμβάνει στην Κίνα η επιδημία του νέου κοροναϊός. Κρούσματα και σε ΗΠΑ, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη και Ν. Κορέα. Τι φοβούνται οι υγειονομικές αρχές.

Ο εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ)  μιλάει κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο The Associated Press στα γραφεία της ΠΟΥ στο Πεκίνο, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Κοροναϊός: "Πολύ νωρίς" για παγκόσμιο συναγερμό - Έκτακτη ανάγκη μόνο στην Κίνα, τονίζει ο ΠΟΥ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε πως ο κοροναϊός δεν συνιστά ακόμη κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ ο διευθυντής του τόνισε πως δεν υπάρχει καμία απόδειξη μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο εκτός Κίνας.

Κάπνισμα

Κάπνισμα, ατμοσφαιρική ρύπανση και παιδική παχυσαρκία - Οι απειλές για την υγεία των Ελλήνων

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στις χώρες του ΟΟΣΑ στο ποσοστό των ατόμων που καπνίζουν, ενώ η ατμοσφαιρική ρύπανση και η παιδική παχυσαρκία, συνθέτουν τις βασικότερες απειλές για την υγεία των πολιτών.

Αεροδρόμιο στην Κίνα - Με μάσκες οι επιβάτες εν μέσω έξαρσης του κοροναϊού

Κοροναϊός: Περισσότερα από 630 τα κρούσματα - Κλείνει η Απαγορευμένη Πόλη

Παραθεριστικές περιοχές στην Κίνα μετατρέπονται σε ζώνες καραντίνας, λόγω της έξαρσης του κοροναϊού. Ακυρώθηκαν οι εορτασμοί για το κινεζικό Νέο Έτος. Μέτρα πρόληψης στα αεροδρόμια πολλών χωρών, καθώς ο ιός έχει ήδη επεκταθεί σε ΗΠΑ, Ν.Κορέα, Ταϊλάνδη, Ταϊβάν, Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την παχυσαρκία

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την παχυσαρκία

ΥΓΕΙΑ

Ο Επιστημονικός Διευθυντής Τμήματος Χειρουργικής Νοσογόνου Παχυσαρκίας & Μεταβολικών Διαταραχών Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Ηλίας Σδράλης, δίνει τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Γιατρός ελέγχει δείγματα σε νοσοκομείο.

Νέος κοροναϊός: Σε επιφυλακή οι Ελληνικές Υγειονομικές Αρχές - Οδηγίες για την προστασία των πολιτών

Τι διαπιστώθηκε κατά την επιστημονική σύσκεψη στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για τον νέο ιό. Τι είναι ο νέος κοροναϊός, τι προκαλεί, πώς μπορούμε να προστατευτούμε.

Η όμορφη φιλοσοφία των Bio Tonics

Η όμορφη φιλοσοφία των Bio Tonics

ΥΓΕΙΑ

Η Amhes, συμφωνα με τον Ceo της εταιρίας κύριο Λιακόπουλο Γιάννη, δημιουργεί και αναπτύσσει βιοηθικά συμπληρώματα διατροφής που προάγουν έναν αρμονικό τρόπο ζωής, βασισμένα σε υψηλής βιολογικής αξίας συστατικά.

Κύτταρα

Ανακάλυψη ελπίδας! Βρέθηκε κύτταρο που εξοντώνει τον καρκίνο

Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ένα είδος ανοσοποιητικού κυττάρου, που μπορεί να εξοντώνει σχεδόν όλα τα καρκινικά κύτταρα, μια ανακάλυψη που μπορεί να αποδειχθεί ιστορική για τη θεραπεία.