ΕΟΦ: Ανατιμολόγηση σε 9.708 φαρμακευτικά προϊόντα

ΕΟΦ: Ανατιμολόγηση σε 9.708 φαρμακευτικά προϊόντα

Με σχετική απόφασή του ο ΕΟΦ προχωρά σε ανατιμολόγηση φαρμακευτικών προϊόντων και καλεί τους Κάτοχους Άδειας Κυκλοφορίας των προϊόντων να αποστείλουν τυχόν παρατηρήσεις

Στην ανατιμολόγηση 9.708 φαρμακευτικών προϊόντων προχωρά ο ΕΟΦ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην ισχύουσα Υπουργική Απόφαση αναρτήθηκε χθες (11-10-2016) στην ιστοσελίδα του Οργανισμού ο Κατάλογος με τα φαρμακευτικά προϊόντα  που θα ανατιμολογηθούν.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΕΟΦ καλεί τους Κάτοχους Άδειας Κυκλοφορίας των προϊόντων «να αποστείλουν τυχόν παρατηρήσεις τους που θα αφορούν αποκλειστικά και μόνο σε προσθήκες ή διαγραφές προϊόντων, υποβάλλοντας αίτημα και τα σχετικά δικαιολογητικά στην διαδικτυακή εφαρμογή του ΕΟΦ με την χρήση των κωδικών πρόσβασης που ήδη έχουν παραλάβει, λαμβάνοντας υπόψη ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες μεταβολής διοικητικών στοιχείων όπως διαδικασίες μετονομασίας ή αλλαγής ΚΑΚ».

Ο σχετικός σύνδεσμος είναι ο ακόλουθος:  ttps://services.eof.gr/myeof/

Η έναρξη υποβολής ορίζεται η 11-10-2016 με ημερομηνία λήξης έως και 13-10-2016 (μέχρι 24:00).

Για την υποβολή στοιχείων/φύλλων έρευνας θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση, όπου με βάση τα προβλεπόμενα στην ισχύουσα Υπουργική Απόφαση η ημερομηνία συναλλαγματικής ισοτιμίας που θα χρησιμοποιηθεί είναι αυτή της 3ης Οκτωβρίου 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ HEALTHVIEW.GR

Εγκυμοσύνη: Τα αντικαταθλιπτικά προκαλούν προβλήματα στο παιδί
Κατά της διοίκησης Ρόζενμπεργκ στρέφονται οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ
SHARE:

24Media Network