ΕΟΠΥΥ: Με ρυθμούς χελώνας οι συζητήσεις για τις συμβάσεις με τους παρόχους

Ο ΑΝΑΠΛ. ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΣΑΛΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΑΜ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΗΝ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ  ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΚΑ , ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΧΩΝΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΣΤΗΝ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ --ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Ο ΑΝΑΠΛ. ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΣΑΛΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΑΜ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΗΝ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΚΑ , ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΧΩΝΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΣΤΗΝ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ --ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Με «ρυθμούς χελώνας» συνεχίζονται οι συζητήσεις μεταξύ παρόχων υγείας και ΕΟΠΥΥ για τις συμβάσεις, οι οποίες λήγουν τέλος Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε έκτακτο ΔΣ του ΕΟΠΥΥ την περασμένη εβδομάδα αποφασίσθηκε η εισήγηση προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας της υπογραφής Υπουργικής Απόφασης για παράταση των συμβάσεων όλων των παρόχων έως 30-10-2016.

Η παράταση αυτή είναι η πολλοστή ανέφεραν εκπρόσωποι των ιδιωτικών κλινικών κάνοντας λόγω για «ακαμψία της Διοίκησης και του Υπουργείου για συμφωνία με τους παρόχους σε μια κοινά αποδεκτή συμφωνία ανά κατηγορία παρεχόμενης υπηρεσίας».

Την ερχόμενη Δευτέρα 27/6/2016, πάντως, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρία με την επιτροπή Διαπραγματεύσης για τις αιμοκαθάρσεις σε Μονάδες Τεχτητού Νεφρού και Μονάδες Χρονίων Ασθενειών. Ήδη πηγές του Health view αναφέρουν ότι στάλθηκε σχέδιο σύμβασης προς επεξεργασία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι «κλείδωσαν» οι συμβάσεις για τους φυσικοθεραπευτές και τους φυσιάτρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ HEALTHVIEW

Πως θα αποζημιώνονται οι ασφαλισμένοι για υπηρεσίες Υγείας σε άλλη χώρα της ΕΕ
Που οφείλονται οι πόνοι της περιόδου
SHARE:

24Media Network