Η αξονική της ασθενούς ανήκε… σε άλλον ασθενή

Η αξονική της ασθενούς ανήκε… σε άλλον ασθενή

Απίστευτη ταλαιπωρία για νεαρή κοπέλα στον Πύργο. Της έδωσαν τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας άλλου ασθενούς

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε οικογένεια που διαμένει στον Πύργο, με αφορμή ένα πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στην 34χρονη κόρη τους.

Από αρχή της προηγούμενης εβδομάδας παρουσιάστηκε πυρετός, που ταλαιπωρούσε συνεχώς την νεαρά ασθενή, η οποία παράλληλα παρουσίαζε και λιποθυμικά συμπτώματα.

Όταν η κατάσταση επιδεινώθηκε και η κόρη τους  ανέφερε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει, οι γονείς της και ο σύζυγός της την μετέφεραν  εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Πύργου.

Εκεί  ο γιατρός που την εξέτασε  απεφάνθη ότι πρέπει να γίνει αμέσως αξονική. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα της αξονικής ο γιατρός  κάλεσε τους γονείς και τον σύζυγο της 34χρονης και τους ανακοίνωσε ότι η ασθενής παρουσίαζε οίδημα στον εγκέφαλό της.

Τι ήταν να ακούσουν τη γνωμάτευση αυτή οι δικοί της, έχασαν τη γη κάτω από πόδια τους.

Η πιθανή μηνιγγιτιδοεγκεφαλίτιδα επιβάλει πλέον τη μεταφορά της εσπευσμένα στο Ρίο με το ασθενοφόρο.

Όταν έφθασαν εκεί, η εικόνα 5 γιατρών και μιας επιμελήτριας  με μάσκες  πάνω από το παιδί τους  δημιούργησε στους γονείς της και το σύζυγο της κοπέλας πανικό και απόγνωση.

Τελικά το ιατρικό συμβούλιο κατέληξε  να ζητήσει  ενημέρωση από το νοσοκομείο Πύργου, διότι υπήρξαν πολλές απορίες  όσον αφορούσε την αξονική.

Η επίσημη  νέα ενημέρωση όταν ήρθε πάλι από το Νοσοκομείο Πύργου ήταν «αρχή οιδήματος στον εγκέφαλό της». Τούτο όμως πάλι δεν έπεισε, τους ιατρούς του Ρίου οι οποίοι προχώρησαν σε μαγνητική εξέταση της ασθενούς.

Παράλληλα, ρωτούσαν τους συγγενείς της αν είχε κάποιο μεταλλικό εμφύτευμα  στο στόμα της (γέφυρα ή κάποιο παλιό ατύχημα).

Όμως οι συγγενείς τους διαβεβαίωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε.

Τελικά τα αποτελέσματα της μαγνητική έδειξαν ότι ούτε μεταλλικά εμφυτεύματα δεν υπήρχαν και το κυριότερο και λυτρωτικό για τους οικείους της ήταν η διαβεβαίωση  ότι η μαγνητική ήταν καθαρή, δεν υπήρχε κάποιο οίδημα.

Το συμπέρασμα των ιατρών ήταν ότι η αξονική προφανώς ήταν άλλου ασθενούς και  όσον αφορά  τα όλα συμπτώματα της ασθενούς  όλα οφείλονταν σε μια… ουρολοίμωξη για την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

Προχθές  η όλη απίστευτη αυτή ιστορία είχε αίσιο τέλος, καθότι η κοπέλα εξήλθε από το νοσοκομείο και επέστρεψε πάλι στους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ που πέρασαν.

Ένα ερώτημα είναι ακόμα αναπάντητο. Ποια αλήθεια είναι η τύχη του ατόμου, στον οποίο πραγματικά ανήκει η αξονική;

Πηγή: patrisnews.gr

SHARE:

24Media Network