instaDoctor.gr: Η νεά πλατφόρμα εύρεσης γιατρού για insta… ραντεβού!

instaDoctor.gr: Η νεά πλατφόρμα εύρεσης γιατρού για insta… ραντεβού!

Αν σε κάποια στιγμή της ζωής βρεθήκατε στην άβολη θέση να πρέπει να βρείτε έναν γιατρό να επισκεφθείτε, ίσως γνωρίζετε πόσο κουραστική και αγχωτική μπορεί να είναι αυτή η διαδικασία.

Πού θα βρω έναν γιατρό της ειδικότητας που ψάχνω κοντά μου; Πώς θα ξέρω ότι αυτός ο γιατρός θα είναι καλός και αξιόπιστος; Το instadoctor.gr ήρθε για να βάλει τέλος στην αγωνία σας μια για πάντα! Η νέα πλατφόρμα αναζήτησης γιατρού που μόλις λανσαρίστηκε αποτελεί τον πιο εύκολο, γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο για να βρείτε το γιατρό που ψάχνετε. Μάθετε πώς!

Πώς λειτουργεί το instadoctor.gr

Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο για τον χρήστη και είναι εντελώς δωρεάν για οποιονδήποτε. Κάποιος ο οποίος ψάχνει να βρει γιατρό, μπορεί πολύ εύκολα να επιλέξει την ειδικότητα που ψάχνει και την περιοχή που τον ενδιαφέρει και θα βρει μπροστά του μία λίστα γιατρών που τον εξυπηρετούν. Τόσο απλά και τόσο άμεσα.

Σε επόμενη φάση, που είναι ίσως και η πιο σημαντική, ο χρήστης πρέπει να επιλέξει ποιον γιατρό θα επισκεφθεί. Χωρίς το instadoctor.gr αυτό το στάδιο θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και άβολο, αφού δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει από πριν σχεδόν τίποτα για το γιατρό που θα επισκεφθεί. Το instadoctor.gr αντιλαμβανόμενο πόσο σημαντικό είναι αυτό, παρέχει στους χρήστες μία λίστα από όλες τις πληροφορίες που μπορεί κάποιος να θέλει να ξέρει για το γιατρό που πρόκειται να επισκεφτεί.

Τέτοιες πληροφορίες είναι στοιχεία του βιογραφικού του αλλά και γενικές πληροφορίες όπως:

  • Οι σπουδές του γιατρού
  • Επαγγελματική εμπειρία
  • Εξειδίκευση
  • Μία περιγραφική περίληψη
  • Οδό του ιατρείου με χάρτη και διαδρομή
  • Το κόστος της επίσκεψης
  • Τα ταμεία που δέχεται
  • Αν δέχεται ραντεβού με βιντεοκλήση
  • Συμμετοχές σε συνέδρια και τυχόν δημοσιεύσεις
  • Κοστολόγιο για κάθε υπηρεσία
  • Άλλες παροχές όπως: ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ – Aνέργους – Φοιτητές, πληρωμή με κάρτα, προσβασιμότητα για ΑμεΑ, αν αναλαμβάνει περιστατικά παιδιών έως 12 ετών ή χειρουργικά περιστατικά κα.

Ο χρήστης μπορεί επίσης αν θέλει να βρει κάτι συγκεκριμένο στην αναζήτησή του, να χρησιμοποιήσει τα φίλτρα που αφορούν σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, σχετικές ειδικότητες, παροχές και ταμεία.

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος βρήκε το γιατρό που προτιμά. Τώρα τι κάνει;

Αφού ο χρήστης επιλέξει γιατρό, ήρθε η ώρα να κλείσει ραντεβού μαζί του, με τον πιο εύκολο τρόπο! Το instadoctor.gr έχει το σημαντικό πλεονέκτημα ότι σας απαλλάσσει εντελώς από την κουραστική διαδικασία του να πάρετε τηλέφωνο και να αποφασίσετε από κοινού ποιο είναι το ραντεβού που βολεύει και τις δύο πλευρές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε με ένα κλικ το ραντεβού που σας βολεύει από το ημερολόγιο που εμφανίζεται μπροστά σας με όλες τις διαθέσιμες μέρες και ώρες του γιατρού! Έτσι ακόμη κι αν το ιατρείο είναι κλειστό εκείνη τη στιγμή, εσείς μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με το γιατρό, από την οθόνη του laptop ή του κινητού σας, την ώρα που σας βολεύει!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα