Κικίλιας για αυστηρότερο lockdown: Όλα τα μέτρα είναι “στο τραπέζι”

Κικίλιας για αυστηρότερο lockdown: Όλα τα μέτρα είναι “στο τραπέζι”
Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προανήγγειλε σκληρότερο Lockdown Eurokinissi

Την ανησυχία του για την αύξηση των κρουσμάτων και των νοσηλειών εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ληφθούν πιο σκληρά μέτρα.

“Σίγουρα τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά“, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR το βράδυ της Τρίτης (02/02).

Και συνέχισε: “Με υπευθυνότητα, χωρίς να προτρέχουμε, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων εισηγείται και τις αποφάσεις τις παίρνει η ελληνική Κυβέρνηση. Έτσι θα πάμε και τώρα. Πρώτη προτεραιότητα δεν είναι καμία άλλη, παρά η αξία της ανθρώπινης ζωής και άρα η Δημόσια Υγεία”.

“Το πρώτο μέλημα είναι να προστατέψουμε αλλήλους”, υπογράμμισε ο Υπουργός, ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Μ. Ζαχαρέα, για το ενδεχόμενο να υπάρξει τρίτο lockdown, παρέπεμψε στη συνεδρίαση της Επιτροπής την Παρασκευή, η οποία εισηγείται στην κυβέρνηση ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα.

“Πλέον μετά την εμπειρία αυτών των δώδεκα μηνών της πανδημίας υπάρχουν συγκεκριμένες τακτικές για να προστατευθούμε. Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία της μέσης ελληνικής οικογένειας. Πρέπει να τα καταφέρουμε, μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε”, τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα