Κοροναϊός: Λήξη συναγερμού στο Αττικό. Αρνητικό το αποτέλεσμα για το ύποπτο κρούσμα

Κοροναϊός: Λήξη συναγερμού στο Αττικό. Αρνητικό το αποτέλεσμα για το ύποπτο κρούσμα

Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα προέκυψε από την εξέταση δείγματος για πιθανό κρούσμα κοροναϊού σε κινέζο ασθενή που νοσηλεύτηκε χθες στο Αττικό Νοσοκομείο.

Έληξε το πρωί της Τετάρτης ο συναγερμός που είχε σημάνει χθες στο Αττικό Νοσοκομείο, όταν 33χρονος Κινέζος προσήλθε με συμπτώματα ασθένειας από το νέο κοροναϊό. Το δείγμα του ασθενή που εστάλη για εξέταση στο Ινστιτούτο Παστέρ ήταν αρνητικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο “ύποπτος” για κρούσμα κοροανϊού ασθενής, πήγε χθες το απόγευμα και αμέσως νοσηλεύθηκε σε ειδικό θάλαμο του «Αττικού» νοσοκομείου καθώς εμφάνισε συμπτώματα που έμοιαζαν με αυτά που προκαλεί ο ιός Covid 19 όπως ονομάζεται πλέον.

Όπως επίσης είχε μεταδώσει η ΕΡΤ, προηγουμένως είχε πάει αυτοβούλως σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και από εκεί οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο κοντινότερο νοσοκομείο αναφοράς, που ήταν το «Αττικό». Το ανησυχητικό ήταν ότι ο 33χρονος πριν από δύο εβδομάδες είχε επισκεφθεί την πατρίδα του.

Να αναφέρουμε ακόμη ότι είναι το 4ο σοβαρό ύποπτο κρούσμα στην Ελλάδα το οποίο και αυτό τελικά είναι αρνητικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεκάδες -κάποιοι κάνουν λόγο για 100- τεστ έχουν γίνει η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων τα κατηγοριοποιεί στην ομάδα των “ψευδοκρουσμάτων”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα