Κορονοϊός: ‘Εκτος θάνατος στην Ελλάδα. Κατέληξε 70χρονος στην Καστοριά

Κορονοϊός: ‘Εκτος θάνατος στην Ελλάδα. Κατέληξε 70χρονος στην Καστοριά
Νοσοκομείο Καστοριάς (Φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Στο νοσοκομείο της Καστοριάς απεβίωσε ένας άνδρας 70 ετών ο οποίος νοσηλεύονταν με αναπνευστικά προβλήματα. Βρέθηκε θετικός στον ιό μετά την κατάληξη του.

Για έκτο θάνατο από τον κορονοϊό στη χώρα μας κάνουν λόγο τα τοπικά μέσα της Καστοριάς καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε 70χρονος που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο του νομού. Μέχρι στιγμής το Υπουργείο Υγείας δεν έχει τοποθετηθεί στο θέμα αυτό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω άντρας δεν είχε καταγραφεί ως κρούσμα αφού το αποτέλεσμα ότι ήταν θετικός στον ιό βγήκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά την κατάληξή του.

Πρόκειται για τον τρίτο θάνατο από τον κορονοϊό στην Καστοριά, και ο έκτος στην Ελλάδα, ενώ όλα τα θύματα από τον ιό είναι άντρες.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα o 70χρονος νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι γιατροί του έκαναν τεστ για κορωνοϊό, ωστόσο ο άτυχος άνδρας πέθανε πριν βγει το αποτέλεσμα. Μετά το θάνατο του 70χρονου το δείγμα που είχε ληφθεί ήταν θετικό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως και η συζύγου του νοσηλεύεται με λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού στο νοσοκομείο Καστοριάς. Δεν έχει εξακριβωθεί αν είναι θετική ή αν αναμένεται το αποτέλεσμα του ελέγχου, ενώ έχει δώσει δείγμα προς εξέταση.

Υπενθυμίζεται πως χθες Τετάρτη ανακοινώθηκαν 31 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, που ανεβάζουν συνολικά τον αριθμό των ασθενών με κορονοϊό σε 418 τις τελευταίες 23 ημέρες, με τους 13 να είναι διασωληνεμένοι.
 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα