Κορονοϊός: Τρίτη αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης για να καλυφθεί η μεγάλη προσφορά των εθελοντών

Κορονοϊός: Τρίτη αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης για να καλυφθεί η μεγάλη προσφορά των εθελοντών
Εθελοντική αιμοδοσία Eurokinissi

Η ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης την Τρίτη ήταν τέτοια, ώστε να διοργανωθεί και νέα για μία μέρα μετά, την Τετάρτη (8/4).

Πολύ μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών στην αιμοδοσία που διοργάνωσε την Τρίτη ο Δήμος Πεντέλης και κατά συνέπεια δεν στάθηκε δυνατόν να καλυφθεί ολόκληρη η προσφορά.

Έτσι, για την αποφυγή συνωστισμού αλλά και καθυστερήσεων, η δημοτική Αρχή αποφάσισε να ανακοινώσει πως θα υπάρξει και νέα αιμοδοσία, ώστε να μπορέσουν να δώσουν αίμα ακόμη περισσότεροι πολίτες, στην προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών, που είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της κρίσης που προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού.

Η νέα αιμοδοσία θα διεξαχθεί πάλι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Κολυμβητήριο του Δήμου Πεντέλης την Τετάρτη (8/4) κατά τις ώρες 14:00-19:00. Να σημειωθεί ότι θα είναι η τρίτη αιμοδοσία στον συγκεκριμένο δήμο, καθώς η πρώτη είχε γίνει στις 20 Μαρτίου.

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται με όλα τα μέτρα ασφαλείας και με ραντεβού, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η καθυστέρηση κατά τη διαδικασία της αιμοληψίας. Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ, αλλά και το Έντυπο Βεβαίωσης Μετακίνησης (Τύπου Β) που ορίζεται από τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας ή να έχουν στείλει το αντίστοιχο sms στο 13033.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα