Κρανίδι: Στις 6 Μαρτίου το πρώτο κρούσμα του κορονοϊου

Κρανίδι: Στις 6 Μαρτίου το πρώτο κρούσμα του κορονοϊου
Σε καραντίνα βρίσκεται το Κρανίδι στην Αργολίδα, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού σε ξενοδοχείο που φιλοξενούνταν πρόσφυγες και μετανάστες. EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Από τις 6 Μαρτίου είχε διαγνωστεί το πρώτο κρούσμα του ιού στην περιοχή, υποστήριξε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου στο Κρανίδι όπου βρέθηκαν θετικοί στον ιό 15 μετανάστες.

Η Δόμνα Τορτοπίδου είναι η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου στο Κρανίδι, όπου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό 150 μετανάστες που φιλοξενούνται στο κατάλυμα. Μιλώντας στο MEGA υποστήριξε πως το πρώτο κρούσμα του ιού στην περιοχή είχε διαγνωστεί από τις 6 Μαρτίου.

“Από τη Μεγάλη Πέμπτη το ξενοδοχείο μπήκε σε καραντίνα. Η περιοχή είχε το πρώτο κρούσμα στις 6 Μαρτίου, από Έλληνα εξ’ Αμερικής, το τεστ έγινε στην Αθήνα δεν έγινε εδώ. Το γνωρίζαμε όλοι. Στις 16 του μηνός ο δήμαρχος είπε ότι δεν υπάρχει κρούσμα και 26 Μαρτίου το ανάρτησε”, τόνισε η κα. Τορτοπίδου, αναφέροντας ότι στο ξενοδοχείο ο ιός φέρεται να μεταδόθηκε από μία υπάλληλο η οποία σταμάτησε την εργασία της στις 9 Απριλίου για λόγους υγείας.

“Οι άνθρωποι από τη Μεγάλη Πέμπτη δεν βγαίνουν έξω. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πολλά μικρά παιδιά. Εμείς σαν προσωπικό πάντα τηρούσαμε τους κανόνες υγιεινής”, σημείωσε μεταξύ άλλων η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα