Κρατικό Νίκαιας: Πλημμύρισε η πτέρυγα κορονοϊού

Κρατικό Νίκαιας: Πλημμύρισε η πτέρυγα κορονοϊού
Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ INTIME NEWS

Η πτέρυγα κορονοϊού στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, πλημμύρισε, όταν έσπασε σωλήνας καλοριφέρ, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να πρέπει να μεταφερθούν σε διαφορετικό θάλαμο.

Πλημμύρισε η πτέρυγα κορονοϊού στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όταν έσπασε σωλήνας καλοριφέρ, την Παρασκευή (25/11).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι διάδρομοι γέμισαν νερά και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να μεταφερθούν οι ασθενείς από τα 17 κρεβάτια σε άλλη πτέρυγα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει υδραυλικός στο νοσοκομείο.

“Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για τον ίδιο θάλαμο που πριν ένα χρόνο είχαμε καταγγείλει ότι υπήρχε πρόβλημα στη λειτουργία του οξυγόνου.

Πριν δύο μήνες είχαμε καταγγείλει ότι μία νοσηλεύτρια είχε ακουμπήσει σε γυμνά καλώδια και είχε πάθει ηλεκτροπληξία. Είναι μια κατάσταση χρόνια, δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο” δήλωσε η παθολόγος, Μαίρη Ακρογιάννη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, σχολίασε τις καταγγελίες της παθολόγου, τονίζοντας “έχει δίκιο, το νοσοκομείο Νίκαιας έχει πολλά προβλήματα. Αυτά τα θέματα τα λύνουν οι διοικήσεις των νοσοκομείων, και αν δεν μπορούν, οι διοικήσεις μπορούν να αλλαχθούν”.




Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα