Νοσοκομεία: Ανεστάλη η... αναστολή που επιδόθηκε σε εμβολιασμένο γιατρό

Το νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου.
Το νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου. EUROKINISSI

Την ανάκληση της αναστολής εργασία για μη εμβολιασμό που επιδόθηκε στον γιατρό Κώστα Καταραχιά από τη διοίκηση του "Έλενα" αποφάσισε το Υπουργείο Υγείας.

Μεταξύ των παραλειπόμενων κατά την χθεσινή πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου της αναστολής εργασίας σε όσους εργαζόμενους στο ΕΣΥ δεν έχουν εμβολιαστεί, ήταν και η επίδοση σχετικής διαταγής στον Ιατρό - Ακτινολόγο Κώστα Καταραχιά, ο οποίος όμως ήταν εμβολιασμένος, από τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου. .

Το Υπουργείο Υγείας σύμφωνα με πληροφορίες προχωρά στην ανάκληση της συγκεκριμένης διαταγή και μάλιστα προχωρά και σε έλεγχο ώστε να αποκαλυφθεί γιατί επιδόθηκε το φύλλο αναστολής στο συγκεκριμένο γιατρό.

Ειδικότερα διευκρινίζεται ότι εκδίδεται από το Γ.Ν «Έλενα Βενιζέλου» και θα επιδοθεί πράξη ανάκλησης στον κ. Καταραχιά, ενώ παράλληλα έχει ήδη διενεργηθεί πειθαρχικός έλεγχος για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Σημειώνεται ότι Χθες ο Κώστας Καταραχιάς με ανάρτησή του δημοσιοποίησε την πράξη αναστολής εργασίας από την διοίκηση του νοσοκομείου Έλενα όπου έχει διοριστεί ως μόνιμος. "Προφανώς είμαι εμβολιασμενος από το Γενάρη αλλά συμμετέχω στην απεργία αποχή παράδοσης των προσωπικών δεδομένων" σημειώνει ο γιατρός. Μέχρι χθες δεν είχε δοθεί εξήγηση για το πως η διοίκηση του νοσοκομείου δεν είχε ενημέρωση για τον εμβολιασμό ακόμη και παρά την άρνηση να προσκομίσει ο γιατρός το σχετικό αποδεικτικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νοσοκομεία
SHARE:

24Media Network