Πέθανε ο ασθενής που κατήγγειλε καρδιοχειρουργό του Ευαγγελισμού για "φακελάκι"

Η νέα μονάδα εντατικής θεραπείας ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός ,στο κτήριο ΑΧΕΠΑ,Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Η νέα μονάδα εντατικής θεραπείας ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός ,στο κτήριο ΑΧΕΠΑ,Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Απεβίωσε ο καρδιοπαθής που αποκάλυψε ότι ο διευθυντής της καρδιοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός", απαίτησε φακελάκι. Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς του

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο καρδιοπαθής ασθενής που κατήγγειλε τον διευθυντή της καρδιοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για χρηματισμό.

Ο εκλιπών χειρουργήθηκε το Σάββατο αλλά κατέληξε την επομένη, με τους συγγενείς να αφήνουν αιχμές ότι η πορεία της υγείας του επιδεινώθηκε εξαιτίας της καθυστέρησης της επέμβασης, αφού ο καρδιοχειρουργός τον εκβίαζε απαιτώντας 1500 ευρώ προκειμένου να τον χειρουργήσει.

Οι συγγενείς του ενημέρωσαν το τμήμα Εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, στο οποίο είχαν κάνει και την καταγγελία για τον χρηματισμό με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο καρδιοχειρουργός, για την τραγική κατάληξη.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν να γίνει νεκροψία -νεκροτομή καθώς και ιστολογική και τοξικολογική εξέταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γιατί το φακελάκι αντέχει ακόμα στην Ελλάδα; Αυτή είναι η γνώμη μας

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος διευθυντή κλινικής του Ευαγγελισμού, για φακελάκι 1.500 ευρώ

SHARE:

24Media Network