'Στα μαλακά' η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη για την κλοπή ναρκωτικών

'Στα μαλακά' η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη για την κλοπή ναρκωτικών

Συνεδρίασε το συμβούλιο στο υπουργείο υγείας όπου και εμφανίστηκε η εξαδέρφη του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη

Αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η απόφαση του Κεντρικού Πειθαρχικού Συμβουλίου Ιατρών ΕΣΥ για την υπόθεση της αναισθησιολόγου κυρίας Νεκταρίας Πολάκη. Την Τετάρτη συνεδρίασε το συμβούλιο στο υπουργείο Υγείας, όπου και εμφανίστηκε η εξαδέλφη του  αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλοπή ναρκωτικών σκευασμάτων την οποία είχε διαπράξει και ομολογήσει η κα Πολάκη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) από τον Μάϊο του 2015, χαρακτηρίστηκε από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης ως «ανάρμοστη συμπεριφορά υπαλλήλου» επισείωντας ποινή επίπληξης ή επιβολής χρηματικού προστίμου ή αφαίρεσης μισθού, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο για την σχεδόν αθώωσή της.

Η 7η ΥΠΕ ζητεί την παραπομπή της ειδικευμένης γιατρού, αναισθησιολόγου η οποία είχε εμπλακεί και στη μοιραία επέμβαση για κρεατάκια της τετράχρονης Μελίνας, «για το πειθαρχικό παράπτωμα της αναξιοπρεπούς ή ανάρμοστης ή ανάξιας για υπάλληλο συμπεριφοράς εντός κι εκτός υπηρεσίας». Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ότι «όπως προκύπτει από τα στοιχεία του πειθαρχικού φακέλου η Νεκταρία Πολάκη αφαίρεσε με παράτυπο τρόπο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου 15 αμπούλες πεθιδίνης συνολικής αξίας 8,70 ευρώ».

Η κα Πολάκη είχε παρουσιασθεί στο πειθαρχικό και στις 19 Ιανουαρίου αλλά η υπόθεσή της είχε σταματήσει γιατί ο φάκελός της ήταν ελλιπής. Σύμφωνα με δηλώσεις τότε της κας Παγώνη προέδρου της ΕΙΝΑΠ, το νοσοκομείο Ηρακλείου έκανε αναφορά στην απώλεια των ναρκωτικών αλλά δεν ανέφερε το όνομα της αναισθησιολόγου. Η κα Παγώνη παρέπεμπε στο υπουργείο για να αναζητήσει αυτό τους υπέυθυνους για το ότι δεν ακολουθήθηκε σωστά η διαδιακασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ HEALTHVIEW

 

Πολλά ακίνητα και χαμηλά εισοδήματα στο "πόθεν έσχες" Ανδρέα Ξανθού
Τον Ιούνιο η απελευθέρωση της τιμής των ΜΗΣΥΦΑ
SHARE:

24Media Network