Στο 'Αττικόν' 80 μετανάστες με οξεία τροφική δηλητηρίαση

Διαμαρτυρία στο νοσοκομείο «Αττικόν» και παράσταση στη διοίκηση του Νοσοκομείου, την Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, από γιατρούς και εργαζόμενους στο ίδρυμα, για τις ελλείψεις προσωπικού και υγειονομικού υλικού.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Διαμαρτυρία στο νοσοκομείο «Αττικόν» και παράσταση στη διοίκηση του Νοσοκομείου, την Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, από γιατρούς και εργαζόμενους στο ίδρυμα, για τις ελλείψεις προσωπικού και υγειονομικού υλικού. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, για νοσηλεία παραμένουν 6 ενήλικες και 13 παιδιά. Μάλιστα εκκενώθηκε η Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας

Με οξεία τροφική δηλητηρίαση, προσήλθαν στο Νοσοκομείο «Αττικόν» στις 12:18 π.μ. 80 μετανάστες (άνδρες, γυναίκες, παιδιά), από το hot spot του Πειραιά.

Όπως ανακοίνωσε το Νοσοκομείο, κρίθηκε απαραίτητο να εισαχθούν για περαιτέρω νοσηλεία 6 ενήλικες και 13 παιδιά και οι υπόλοιποι εξήλθαν με τις απαραίτητες οδηγίες.

«Για την άμεση διαχείριση των ασθενών εκκενώθηκε η Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας, έγινε η αναγκαία ιατροφαρμακευτική φροντίδα και δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες σε όσους από τους ασθενείς εξήλθαν από το Νοσοκομείο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

SHARE:

24Media Network