Το κορίτσι πίσω από τη μάσκα- Το ντοκιμαντέρ που σοκάρει

Το κορίτσι πίσω από τη μάσκα- Το ντοκιμαντέρ που σοκάρει

Η περιπέτεια της κοπέλας που δέχτηκε επίθεση με βενζίνη από την απατημένη σύζυγο και πώς έγινε σήμερα μετά από σωρεία πλαστικών επεμβάσεων (vid)

Tο NEWS247 σε συνεργασία με το InvitroMagazine σας παρουσιάζει την ιστορία της  Dana Vulin. Η Vulin περπατούσε αμέριμνη στο δρόμο για να πάει στη δουλειά της. Ένα ζευγάρι μάτια γεμάτα ζήλεια και μίσος όμως την παρακολουθούσαν από την στιγμή που έκλεισε πίσω της την πόρτα του σπιτιού της. Ήταν τα μάτια της Natalie Dimitrovska, εσχάτως χωρισμένη. Ο άνδρας της πήρε διαζύγιο μαζί της και τώρα έμενε με την Dana. Η Natalie δεν μπορούσε να δεχτεί ότι μια άλλη γυναίκα εξίσου όμορφη με εκείνη την χώρισε από τον άνδρα της. Ή τουλάχιστον αυτός πίστευε ότι ήταν ο λόγος του χωρισμού.

Η Natalie περίμενε η Dana να στρίψει σε ένα στενό δίχως κόσμο για να κόψει δρόμο όπως έκανε κάθε πρωί στο Περθ της Αυστραλίας. Τότε ήταν που «χτύπησε». Πρόλαβε την Dana από πίσω, την σκούντηξε ελαφρά στην πλάτη, η Dana γύρισε να δει ποιος την σκουντάει και τότε η Natalie, την περιέλουσε με ένα μείγμα από οινόπνευμα, πετρέλαιο, βενζίνη, σαπούνι. Ταχύτατα άναψε τον αναπτήρα της και της τον πέταξε.

Η Dana πρόλαβε μόνο να ακούσει τον ήχο που κάνει ένας αναπτήρας zippo όταν ανάβει και την Natalie να την αποκαλεί «πόρνη». Μετά όλα γύρω της χάθηκαν. Ένα εκτυφλωτικό φως γέμισε το κορμί της. Φρικτοί πόνοι σαν να της ξεριζώνουν τα σωθικά την περιέβαλαν. Καιγόταν σαν λαμπάδα και κανείς δεν βρισκόταν κοντά να την βοηθήσει.

Πέθαινε μέσα σε απίστευτους πόνους. Το ήξερε. Στιφογύριζε σαν δερβίσης. Μύριζε το δέρμα της να καίγεται. Βγήκε στη λεωφόρο και έπεσε στο δρόμο στη μέση των αυτοκινήτων φλεγόμενη. Ύστερα δεν θυμάται τίποτε άλλο. Μόνο ότι ξύπνησε αρκετά 24ωρα μετά, μέσα στην εντατική, στη Μονάδα εγκαυμάτων του Royal Perth Hospital. Είχε επιζήσει αλλά ποτέ δεν θα ήταν όπως παλιά. Η φωτιά είχε καταστρέψει το όμορφο πρόσωπο της, τα μακριά ξανθά μαλλιά της, το καλλίγραμμο κορμί της. Η φλόγες είχαν κάψει την ψυχή της. Η ζηλιάρα Natalie συνελήφθη μετά από λίγες ημέρες…

Δείτε πως είναι σήμερα η Dana μετά από την επίθεση και αφού επί 30 μήνες υποβαλλόταν σε συνεχείς πλαστικές επεμβάσεις. Στο πρώτο βίντεο θα δείτε την περιπέτεια της και στο δεύτερο τη στιγμή που βγαίνει η μάσκα…

Διαβάστε ακόμα στο Invitromagazine:

Είναι ανάπηροι και δεν διστάζουν να φωτογραφηθούν γυμνοί- ΦΩΤΟ

10 περίεργα πράγματα για το σώμα σου, που δεν σου τα είπε κανείς

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα