Υπόθεση εμπορίας βρέφους και στο Ρέθυμνο: Θα πούλαγαν μωρό 1 μηνός αντί 30.000 ευρώ

Υπόθεση εμπορίας βρέφους και στο Ρέθυμνο: Θα πούλαγαν μωρό 1 μηνός αντί 30.000 ευρώ

Πέντε άτομα, εκ των οποίων ένας δικηγόρος και μία νοσηλεύτρια, εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης υιοθεσίας νεογέννητου στο Ρέθυμνο

Νέα υπόθεση παράνομης υιοθεσίας βρέφους αποκαλύφθηκε, αυτή τη φορά στο Ρέθυμνο, με πέντε άτομα να εμπλέκονται, εκ των οποίων ένας δικηγόρος και μία νοσηλεύτρια.

Πιο συγκεκριμένα, δικογραφία σχηματίστηκε εις βάρος ενός ζευγαριού ημεδαπών, ηλικίας 58 και 51 ετών, ενός 71χρονου ημεδαπού δικηγόρου, μίας 33χρονης Βουλγάρας και μίας ημεδαπής νοσηλεύτριας σε νοσοκομείο της περιφέρειας, τα πλήρη στοιχεία της οποία διερευνώνται.

Όπως προέκυψε, το ζευγάρι την προηγούμενη εβδομάδα μετέβη στην Αθήνα και αγόρασε το περίπου ενός μηνός βρέφος από την Βουλγάρα μητέρα του αντί 30.000 ευρώ. Ρόλο καθοδηγητή στην υπόθεση είχε ο δικηγόρος ενώ τη διαμεσολάβηση και τη συνεννόηση έκανε η νοσηλεύτρια.

Με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου η φροντίδα του νεογέννητου συνεχίζεται από την 51χρονη και τον 58χρονο, καθώς δεν έχουν συλληφθεί ενώ η έρευνα της αστυνομίας για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network