Ζευγάρι έκανε "γυαλιά καρφιά" τη ΔΕΗ Κομοτηνής γιατί του έκοψε το ρεύμα

Ζευγάρι έκανε "γυαλιά καρφιά" τη ΔΕΗ Κομοτηνής γιατί του έκοψε το ρεύμα

Υπάλληλοι της ΔΕΗ Κομοτηνής δέχτηκαν επίθεση από ζευγάρι, το οποίο είχε πάει να ζητήσει τους λόγους που διεκόπη το ρεύμα στο σπίτι του. Το ανδρόγυνο κατέληξε με χειροπέδες

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας (09/12) στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Κομοτηνή, με ένα ζευγάρι να τα κάνει "γυαλιά καρφιά", αντιδρώντας για το κόψιμο του ρεύματος στο σπίτι του.

Ο 65χρονος και η 62χρονη σύζυγος του, οι οποίοι μένουν σε χωριό της Ροδόπης, πήγαν στο κατάστημα, προκειμένου να ζητήσουν τους λόγους που τους έγινε διακοπή ρεύματος. Κάποια στιγμή όμως ο 65χρονος ξέφυγε από τα όρια και άρχισε να χτυπάει στο πρόσωπο την υπάλληλο, βρίζοντάς την και απειλώντας την ενώ προκάλεσε και φθορές στον υπολογιστή της. Εκτός ελέγχου και η σύζυγος του, που απείλησε υπάλληλο.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε το ζευγάρι. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της διακεκριμένης φθοράς, της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της διατάραξης οικιακής ειρήνης, της απειλής και της εξύβρισης.

Πληροφορίες από thrakitoday.com

SHARE:

24Media Network