Χρυσό μετάλλιο και παγκόσμιο ρεκόρ: Βαθιά υπόκλιση για την Άννα Κορακάκη

Χρυσό μετάλλιο και παγκόσμιο ρεκόρ: Βαθιά υπόκλιση για την Άννα Κορακάκη

Το χρυσό μετάλλιο στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι, στο παγκόσμιο κύπελλο του Φορτ Μπένινγκ, κατέκτησε η Άννα Κορακάκη - Συγχαρητήρια από τα πολιτικά κόμματα

Το δεύτερο μετάλλιό της στο παγκόσμιο κύπελλο του Φορτ Μπένινγκ στις ΗΠΑ κατέκτησε η Άννα Κορακάκη.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι την Παρασκευή, ανέβηκε δύο σκαλοπάτια ψηλότερα στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι, καθώς πήρε το χρυσό μετάλλιο.

Η Κορακάκη, μετά το παγκόσμιο ρεκόρ στον προκριματικό, ήταν εκπληκτική και στον τελικό, αφού επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση των αντιπάλων της, συγκεντρώνοντας 243,7 βαθμούς, έναντι 240,1 της Σέρβας Ζοράνα Αρούνοβιτς, που ήταν δεύτερη.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ προκριματικού με 587 – 21x (σε 600 βολές), αφού στα έξι σετ η βαθμολογία της ήταν 99, 98, 98, 99, 96, 97! Το απόγευμα του Σαββάτου διεξάγεται ο τελικός, όπου θα διεκδικήσει ακόμα ένα μετάλλιο στη διοργάνωση, μετά από εκείνο της Παρασκευής στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι.

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου στην Κορακάκη

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην Αννα Κορακάκη για τη νέα μεγάλη παγκόσμια διάκρισή της, εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Να επιτυγχάνεις πάντα τους μεγάλους στόχους σου και ν’ ανεβαίνεις πάντα στην κορυφή» τονίζει ο κ. Παυλόπουλος σε συγχαρητήριο μήνυμά του στην Άννα Κορακάκη.

Τσίπρας: Η Αννα Κορακάκη συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους με τις επιδόσεις της

«Η Αννα Κορακάκη συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους με τις επιδόσεις της», αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter.

Παράλληλα ο Πρωθυπουργός εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για το χρυσό μετάλλιο και  το παγκόσμιο ρεκόρ.

Τα συγχαρητήρια του Μητσοτάκη στην Κορακάκη

Με ανάρτησή του στο twitter o πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την Αννα Κορακάκη για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ αλλά και για το παγκόσμιο ρεκόρ που κατέρριψε.

«Η Άννα Κορακάκη μας έκανε υπερήφανους ξανά! Αφού έκανε το παγκόσμιο ρεκόρ, πήρε και το χρυσό στα 10 μέτρα αεροβόλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ. Θερμά συγχαρητήρια! Τα σάρωσες όλα!» έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Συγχαρητήρια του ΣΥΡΙΖΑ στην Άννα Κορακάκη

Τα συγχαρητήρια του στην Άννα Κορακάκη, για τις νέες επιτυχίες της, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα δύο μετάλλια -ένα χρυσό κι ένα χάλκινο- και το παγκόσμιο ρεκόρ της Άννας Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής στις ΗΠΑ, αναδεικνύουν για μία ακόμα φορά το σπουδαίο ταλέντο της Ελληνίδας αθλήτριας. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ίδια, στον προπονητή της και σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την πολύ σημαντική επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό», αναφέρει σε μήνυμα του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κίνημα Αλλαγής: Για ακόμη μια φορά η Άννα Κορακάκη μας έκανε υπερήφανους

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνει και το Κίνημα Αλλαγής στην Άννα Κορακάκη για τις επιτυχίες της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Για ακόμη μια φορά η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη μας έκανε υπερήφανους!!!

Αφού κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ στο προκριματικό, πήρε και το χρυσό μετάλλιο στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής που διεξάγεται στο Φορτ Μπένινγκ των ΗΠΑ.!!!

Θερμά συγχαρητήρια στην κορυφαία και ταλαντούχα αθλήτριά μας για την παγκόσμια  διάκρισή της!!!» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τομέα Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής.

Κουτσούμπας: Η πολλαπλή επιτυχία της Άννας Κορακάκη σε μια κορυφαία διοργάνωση δείχνει τις δυνατότητες μιας μεγάλης αθλήτριας

«Θερμά συγχαρητήρια τόσο για τα 2 μετάλλια που κατέκτησες, όσο και για το παγκόσμιο ρεκόρ στο προκριματικό των 10 μέτρων, στο παγκόσμιο κύπελλο. Η πολλαπλή αυτή επιτυχία, σε μια κορυφαία διοργάνωση, δείχνει τις δυνατότητες μιας μεγάλης αθλήτριας. Καλή δύναμη με υγεία για την συνέχεια» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας για τις επιτυχίες της Άννας Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα