Συλλήψεις για διακίνηση μεθαμφεταμίνης στην περιοχή της Αθήνας

Διαβάζεται σε 1'
Συλλήψεις για διακίνηση μεθαμφεταμίνης στην περιοχή της Αθήνας
ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν δύο Ιρανοί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και κατασχέθηκαν 6 κιλά μεθαμφεταμίνης.

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Αττικής, δύο Ιρανοί, 29 και 35 ετών, για κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και βία κατά υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών  ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των κατηγορουμένων στην διακίνηση μεθαμφεταμίνης, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκαν οι  κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, αστυνομικοί εντόπισαν τους κατηγορούμενους να κινούνται με όχημα στο κέντρο της Αθήνας και τους κάλεσαν σε έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 35χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση, προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοχή τους και εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 κιλά μεθαμφεταμίνης, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δοσομετρητής, πετρογκάζ, κουτάλα και δοχείο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα