Δέσποινα Βανδή: Δεν έχουμε βριστεί ποτέ με τον Ντέμη

Δέσποινα Βανδή: Δεν έχουμε βριστεί ποτέ με τον Ντέμη

Με μια εντυπωσιακή φωτογράφηση, η τραγουδίστρια μιλάει για όλους και για όλα στο περιοδικό Downtown που κυκλοφορεί.

Φορώντας μια κατακόκκινη τουαλέτα, η Δέσποινα Βανδή επιβιβάζεται σε γιοτ και σαλπάρει για τον… απολογισμό της ζωής της μέχρι σήμερα. Ποζάροντας για το εξώφυλλο του Downtown που κυκλοφορεί αυτή την Τετάρτη, η τραγουδίστρια μιλά για τη σχέση της με το χρόνο, τα παιδιά της, τις αποτυχίες της καριέρας της, αλλά και την κόντρα με τους φανατικούς υποστηρικτές του Νότη Σφακιανάκη.

Θέλω να γεράσω

“Είναι μέρες που ξυπνάω και λέω «Παναγιά μου, πώς είμαι έτσι» και άλλες μέρες που νιώθω ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη. Θέλω να γεράσω, γιατί σημαίνει ότι θα έχω ζήσει μια γεμάτη ζωή” σημειώνει για τον τρόπο που βιώνει το πέρασμα του χρόνου, καθώς πλέον πλησιάζει τα 50.

Άλλωστε την ενδιαφέρει να μεγαλώσει και να δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν. Για τη σχέση με τον σύντροφο της ζωής της, τον Ντέμη Νικολαΐδη σχολιάζει πως υπήρξε σχεδόν πάντοτε αρμονική. “Δεν έχουμε βριστεί, όπως μπορεί να έχω κάνει με κάποιον φίλο μου. Δεν έχουμε ξεπεράσει τα όρια” σχολιάζει και εξηγεί τον τρόπο που προσπερνά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ένταση: “Κάτι που έμαθα με τα χρόνια είναι όταν υπάρχει διαφωνία και ενόχληση για κάτι, να μη μιλάω εκείνη τη στιγμή. Αφήνω να περάσει ο θυμός, γιατί είναι πολύ κακός σύμβουλος”.

Η Δέσποινα Βανδή έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία και αναγνώριση από το κοινό όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη μουσική βιομηχανία. Όπως όμως λέει, ήρθαν και αποτυχίες στην πορεία της, κάτι που δεν ήταν καθόλου κακό. “Σε ωριμάζει με έναν τρόπο μια αποτυχία. Καλείσαι με έναν τρόπο να βγεις από τον γνωστό δρόμο, από εκεί που είχες βολευτεί και σου δίνει τόλμη να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Σε καλεί να αλλάξεις” αναφέρει σε κάποιο σημείο της συνέντευξής της.

Με απειλούν φανατικοί του Νότη

Η κουβέντα πηγαίνει και στο Νότη Σφακιανάκη και την περίφημη πλέον επιλογή της να ακυρώσει τις εμφανίσεις μαζί του, έπειτα από δηλώσεις του που στήριζαν ουσιαστικά την Χρυσή Αυγή. Η Δέσποινα Βανδή αναφέρει πως ακόμη και σήμερα λαμβάνει μηνύματα για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και απειλητικά μηνύματα από οπαδούς του τραγουδιστή. “Μέχρι και σήμερα λαμβάνω μηνύματα από οπαδούς του Νότη, που με βρίζουν και τον εκθειάζουν. Προφανώς, είναι οπαδοί μια άλλης φιλοσοφίας, που είναι πιο κοντά στον Νότη. Όχι όμως ακραία πράγματα.”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα