Λονδίνο: Adele και J.K. Rowling ‘γκρουπίτσες’ στη συναυλία της Taylor Swift

Λονδίνο: Adele και J.K. Rowling ‘γκρουπίτσες’ στη συναυλία της Taylor Swift
Δύο συναυλίες έδωσε η Taylor Swift στις οποίες παρευρέθηκαν εκλεκτοί θεατές Joel C Ryan/Invision/AP

Η πρώην εκπρόσωπος της Country εμφανίστηκε στο Γουέμπλει του Λονδίνου και εκτός από τις δύο... celebrity fans, είδε και τον Robbie Williams να τραγουδάει για εκείνην από τη σκηνή

Κατάμεστο το Γουέμπλεϊ για τις δύο συναυλίες που έδωσε η Taylor Swift Παρασκευή και Σάββατο από την πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας.  Η Taylor, μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της, από πλευράς εσόδων και πωλήσεων, έζησε ένα όνειρο κάτω από τον λονδρέζικο ουρανό. Γιατί;

Μα φυσικά επειδή ανάμεσα στους θεατές της συναυλίας της βρέθηκε η δημοφιλέστερη γυναίκα σόλο τραγουδίστρια στη Μεγάλη Βρετανία αυτή την περίοδο (και πάλι με βάση την απήχηση και τις πωλήσεις των άλμπουμ της), Αντέλ, αλλά και η πιο ακριβοπληρωμένη συγγραφέας στο Ηνωμένο Βασίλειο, J. K. Rowling. 

“Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτές τις γυναίκες, για τα λόγια που έχουν γράψει και τους κόσμους που έχουν δημιουργήσει μέσα από την τέχνη τους. Ενθουσιασμένη που τις έχω εδώ στη συναυλία του Λονδίνου” έγραψε δίπλα σε δύο Polaroid που με την ερμηνεύτρια του “Hello”, αλλά και τη δημιουργό του “Harry Potter” τις οποίες και ανάρτησε στο λογαριασμό της στο instagram το απόγευμα της Δευτέρας. 

Νωρίτερα, η Αμερικανίδα είχε αναρτήσει δύο φωτογραφίες με τον Robbie Williams επί σκηνής. Ο Βρετανός ανέβηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας και ερμήνευσε την μεγάλη επιτυχία του “Angels” με εκείνη να τον συνοδεύει στο πιάνο. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα