Σακίρα: Βίντεο δείχνει την πεθερά της να την πιάνει από το πρόσωπο και να της λέει να σωπάσει

Σακίρα: Βίντεο δείχνει την πεθερά της να την πιάνει από το πρόσωπο και να της λέει να σωπάσει
Η Σακίρα με την πεθερά της Twitter@Rackelitag

Ακόμα ένα επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στο πολυσυζητημένο σίριαλ του χωρισμού Σακίρα και Πικέ, αφού βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τη μητέρα του Πικέ να πιάνει από το πρόσωπο τη Σακίρα και να της δείχνει να σταματήσει να μιλάει.

“Λάδι στη φωτιά” για τη σχέση ανάμεσα στη Σακίρα και την πεθερά της, τη μητέρα του Πικέ ρίχνει το νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας πολλές συζητήσεις.

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της Σακίρα, με τίτλο Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53, το οποίο έχει φτάσει τις 199 εκατ. προβολές μέσα σε 13 ημέρες, ένα βίντεο με ένα θερμό επεισόδιο ανάμεσα στην ίδια και τη μητέρα του Πικέ, Μοντσεράτ Μπερναμπέου ήρθε να προστεθεί στο σίριαλ του χωρισμού Σακίρα-Πικέ.

Στο παλαιότερο βίντεο λοιπόν, φαίνεται η μητέρα του Πικέ να πιάνει βίαια από το πρόσωπο τη Σακίρα και στη συνέχεια με μία χειρονομία να της ζητάει να σωπάσει, όταν ενώ αντιλαμβάνεται την ύπαρξη κάμερας που βιντεοσκοπεί, αλλάζει αμέσως την έκφραση του προσώπου της, της χαμογελά και την πιάνει από τον ώμο.

Ο Πικέ που παρακολουθεί το επεισόδιο ανάμεσα στη σύντροφό του και τη μητέρα του δεν επεμβαίνει και φαίνεται να ζητά από τον σωματοφύλακά του να επέμβει.

Το βίντεο, σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola!, είναι τραβηγμένο από την εκδήλωση La Festa de l’Esport Catala, στη Βαρκελώνη, το 2017, όπου ο Ζεράρ Πικέ είχε παρευρεθεί μαζί με τη μητέρα του και τη Σακίρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα