Πικέ: Το τρολάρισμα στη Σακίρα για το Twingo

Πικέ: Το τρολάρισμα στη Σακίρα για το Twingo
Twitter/@KingsLeague

Τα δημόσια "καρφιά" μεταξύ της Σακίρα και του Πικέ "δίνουν και παίρνουν", με τον ποδοσφαιριστή να παίζει ένα πολύ ισχυρό χαρτί και να εμφανίζεται στα γραφεία της Kings League... με Twingo.

Το καινούργιο τραγούδι της Σακίρα “Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53” κατέκτησε την κορυφή του YouTube και μαζί του, πήρε… παραμάζωμα και τον πρώην σύζυγο της τραγουδίστριας, Ζεράρ Πικέ.

Το τραγούδι “ξεχιλίζει” σπόντες κατά του Πικέ, που απάτησε πολλάκις την Σακίρα, με αποτέλεσμα τον χωρισμό τους. Η απήχησή του και ο ντόρος που δημιουργήθηκε ήταν τέτοιος, που έκανε τις Casio και Twingo να απαντήσουν στην τραγουδίστρια για τη δυσφήμιση που δέχθηκαν.

Καυστική ήταν και η αντίδραση του Πικέ, όπου μέσω του stream στο οποίο προμοτάρει τη νέα του ανεξάρτητη λίγκα, Kings League, ανακοίνωσε πως η εταιρεία Casio είναι πλέον σπόνσορας του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια του live stream, ο ίδιος συζητώντας τους κανονισμούς της λίγκας, δήλωσε πως θα πάει στο γήπεδο με ένα Renault Twingo.

Ωστόσο, αποφάσισε να αφήσει τις σπόντες για τη Σακίρα και να περάσει… στη δράση. Ο Πικέ έφτασε στα γραφεία της Kings League με ένα Twingo, όπως εμφανίζεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Λίγκα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα