Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση Γ.Τ.Π.

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση Γ.Τ.Π.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την κωμωδία Γ.Τ.Π. στο θέατρο Eliart

Διαγωνισμός του NEWS 247 για διπλές προσκλήσεις στη θεατρική παράσταση Γ.Τ.Π. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω και κερδίστε εισιτήρια για τις παραστάσεις της Δευτέρας 21/11 και Τρίτης 22/11.

Το Γ.Τ.Π. είναι η ανδρική απάντηση στο «Αιδοίων Μονόλογοι».  Αν μη τι άλλο, όσο υπάρχουν άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, ως θέμα είναι πάντα επίκαιρο. Καθημερινά όμως… Μιλάμε για το πέος, για το τι τραβάει, γι’ αυτόν που το τραβάει, ανοιχτά, όχι με σκοπό να σοκάρουμε, αλλά να διασκεδάσουμε. Ιστορίες πέους, ή για το πέος, με αιτία το πέος ή σε σχέση με το πέος. Όλα όσα θέλατε ή πρέπει να μάθετε για το πέος, με σεβασμό πρωτίστως στο ίδιο αλλά και στους θαυμαστές του.

 

Το ” Γ.Τ.Π.” είναι η παράσταση που κέρδισε το πρώτο βραβείο στο 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου που οργάνωσε το Θέατρο Eliart τον Μάη του 2016. Βασικό στοιχείο είναι πως από Δευτέρα σε Τρίτη, η παράσταση έχει αρκετές διαφοροποιήσεις, ώστε όσες φορές και να την παρακολουθήσει κάποιος, να μπορεί να δει κάτι καινούριο. Επίσης, τα περισσότερα Δευτερότριτα, θα φιλοξενείται ένας γνωστός ηθοποιός ως guest star!

Η παράσταση παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00. Μπείτε στην κλήρωση για δύο διπλές τη Δευτέρα και άλλες δύο την Τρίτη (21 & 22/11) δηλώνοντας συμμετοχή στη φόρμα που ακολουθεί. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε την ημέρα που θέλετε να πάτε στο θέατρο:

ΠΑΙΖΟΥΝ (Αλφαβητικά):

Σπύρος Αναστασίνης, Αντώνης Βαρθαλίτης, Αρτέμης Γαβριλούκ, Κωνσταντίνος Λεβαντής, Ιάκωβος Μηνδρινός, Θαλής Πολίτης, Αντρέας Ψύλλιας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Πρωτότυπη Μουσική: Γιώργος Βάβουλας

Χορογραφίες: Στεφανία Φιλιάδη

Promo Trailer-Φωτογραφίες: Ιωσήφ Γαλανάκης

Βοηθoί σκηνοθέτη: Μαρία Παπαδοπούλου, Στεφανία Φιλιάδη

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Λεβαντής

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα