Κερδίστε δυο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Δεύτερη Φωνή’

Κερδίστε δυο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Δεύτερη Φωνή’

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κερδίστε δυο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Δεύτερη Φωνή", σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, στο θέατρο Αποθήκη

Μετά τον “Έβρο Απέναντι” (1999) και την “Αττική Οδό” (2007), οι Παπαθανασίου και Ρέππας επανέρχονται στη ρεαλιστική γραφή με το καινούργιο έργο τους “Δεύτερη Φωνή”.

Το έργο πραγματεύεται τη ζωή ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, της Ρένας, μιας παλιά τραγουδίστρια της δεκαετίας του ’70, που δεν τα κατάφερε στο τραγούδι και το σημαντικότερο που έκανε ήταν μια δεύτερη φωνή σε ένα τραγούδι του Μανώλη Μητσιά και του Παύλου, ενός αγωνιστής της γενιάς του πολυτεχνείου στοιχειωμένος από όνειρα και προσδοκίες που διαψεύστηκαν.

Γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και παντρεύτηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Της δεκαετίας που θα άλλαζε τα πάντα στην Ελλάδα. Έτσι κάπως αρχίζει το παραμύθι της μεταπολίτευσης.

Η κόρη τους Ισμήνη που είναι παντρεμένη με τον Φώτη και κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι συμμετέχοντας σε ένα τηλεοπτικό “τάλεντ σόου”. Στα πλατό του σόου γνωρίζει έναν ατζέντη. Τον Γιώργο που την ξελογιάζει επαγγελματικά και ερωτικά.


Συντελεστές:

Κείμενο: Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή

Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Φωτισμοί: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου

Βοηθοί σκηνοθέτη: Μανώλης Δούνιας, Έλενα Σκουλά

Βοηθός σκηνογράφου: Γιώργος Θεοδοσίου

Βοηθός ενδυματολόγου: Ιφιγένεια Νταουντάκη

Πρωταγωνιστούν: Νένα Μεντή, Δανάη Σκιάδη, Γιώργος Ζιόβας, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Δημήτρης Σαμόλης, Γιώργος Κατσής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα