Δημοσκόπηση Pulse: Μειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σταθερά μπροστά η Νέα Δημοκρατία

Δημοσκόπηση Pulse: Μειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σταθερά μπροστά η Νέα Δημοκρατία

Στις 8 μονάδες βρίσκεται πλέον η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Προβάδισμα οκτώ μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ πριν τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής.

Η ΝΔ λαμβάνει το 36% στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, ποσοστό αμετάβλητο σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 28%, βελτιώνοντας όμως την επίδοσή του κατά μία μονάδα και συνεπώς μειώνοντας ισόποσα την διαφορά. Στην τρίτη θέση έχει πλέον παγιωθεί το Κίνημα Αλλαγής, αποσπώντας σταθερά το 7%.

Τέταρτο κατατάσσεται το Κομμουνιστικό Κόμμα με 5% καταφέρνοντας εκ νέου να ξεπεράσει την Χρυσή Αυγή, η οποία μένει στάσιμη στο 4%. Στο όριο της εισόδου στην Βουλή βρίσκονται η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου και το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, καθώς αμφότερα βρίσκονται στο 3%, έχοντας απολέσει μισή μονάδα συγκριτικά με την προηγούμενη έρευνα.

Στο σενάριο της επτακομματικής βουλής η Νέα Δημοκρατία φέρεται να λαμβάνει 155 έδρες και ο ΣΥΡΙΖΑ 81. Στο σενάριο της εξακομματικής η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει 159 έδρες και ο ΣΥΡΙΖΑ 84. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα