Ένα μωσαϊκό εμπειριών σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της Βόρειας Εύβοιας, με ορμητήριο το Thalatta Seaside Hotel

Ένα μωσαϊκό εμπειριών σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της Βόρειας Εύβοιας, με ορμητήριο το Thalatta Seaside Hotel

Σαν να έχει φτιάξει τη δική του φωλιά και να έχει βρει το «λιμάνι του» ανάμεσα στο βαθύ μπλε του Αιγαίου και στη δροσιά των καταπράσινων πεύκων, το Thalatta Seaside Hotel έχει ορίσει έναν επίγειο παράδεισο.

Πάνω στην παραλία της Αγίας Άννας και μόλις δύο ώρες από την Αθήνα, βρίσκεται ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

Η Εύβοια είναι εκ φύσεως ένας πολύ αγαπητός προορισμός λόγω της φυσικής ομορφιάς, των παραλιών της αλλά και της κοντινής απόστασης από την Αθήνα. Το Thalatta Seaside Hotel όμως καθιστά την Εύβοια όχι μόνο αγαπητή αλλά την καλύτερη επιλογή για μια ξεκούραστη εξόρμηση σε ένα μέρος εξωτικό.

Η διαδρομή από την Αθήνα με κατεύθυνση προς Εύβοια σε προϊδεάζει ήδη από την αρχή για αυτό που πρόκειται να ζήσεις. Ο δρόμος λίγο μετά τη Χαλκίδα, μέσα στα πευκοδάση με την πυκνή βλάστηση δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα και σε προετοιμάζει για την ομορφιά που αντικρίζεις όταν το μάτι σου ακουμπάει το γαλάζιο των κρυστάλλινων νερών της Αγίας Άννας, της μεγαλύτερης σε μήκος παραλίας της Εύβοιας, όπου σε περιμένει το Thalatta Seaside Hotel.

Η παραλία της Αγίας Άννας, γνωστή για τις μοναδικές στο είδος εγκαταστάσεις ‘club διακοπών’– Club Agia Anna – σε δροσίζει μόνο από την όψη της. Τα κρυστάλλινα νερά της απέραντης ακτογραμμής της των 6 χιλιομέτρων αλλά και ο παλμός της, σε μεταφέρουν σε μία κατάσταση χαλάρωσης και ηρεμίας πριν ακόμα πατήσεις το πόδι σου στην ζεστή άμμο και το ψιλό βότσαλο.

Και κάπως έτσι, χορτασμένος από εικόνες και φυσική ομορφιά, φτάνεις στο Thalatta Seaside Hotel. Ο συνδυασμός της χαλαρής ατμόσφαιρας της παραλίας, της ηρεμίας που δημιουργεί το φυσικό περιβάλλον της περιοχής και της απλής πολυτέλειας του ξενοδοχείου, σε κάνουν να νιώθεις πλήρης και πανέτοιμος να ζήσεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία, ξεχνώντας ότι μόλις πριν δύο ώρες βρισκόσουν στους δρόμους της Αθήνας.

Οι λιτές και καθαρές γραμμές των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του ξενοδοχείου, με φυσικό άρωμα, την αλμύρα του Αιγαίου να τρυπώνει και να σε μεθάει, αποτελούν την πιο χαλαρωτική αγκαλιά για μικρούς και μεγάλους. Η μοναδική αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, που φέρει την υπογραφή του Άρη Γιαννόπουλου, αποτελεί την αφετηρία και τον τερματισμό της ολοκληρωμένης εμπειρίας που θα ζήσεις στην πιο μαγική γωνιά της Βόρειας Εύβοιας!

Χωρίς να το καταλαβαίνεις, το σύνολο των παροχών του Thalatta Seaside Hotel δημιουργεί ένα ημερίσιο πρόγραμμα το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προτιμήσεις και διαθέσεις κάθε επισκέπτη χωρίς πιέση και άγχος, εξυπηρετώντας και τους λάτρεις ενός καθορισμένου πλάνου αλλά και όσους θέλουν απλά να χαλαρώσουν, ενώ απολαμβάνουν μια εναλλαγή σε εικόνες και δραστηριότητες.

Το απίστευτο με το Thalatta Seaside Hotel είναι ότι όταν λες «μπορείς να κάνεις τα πάντα», λες την αλήθεια! Η οργάνωση και η συνεργασία των εξαιρετικών ανθρώπων του ξενοδοχείου αλλά και της γύρω περιοχής προσφέρουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ μοναδικών δραστηριοτήτων και να γνωρίσουν όλες τις γεμάτες εκπλήξεις πτυχές της Βόρειας Εύβοιας.

Οι άνθρωποι του Thalatta Seaside Hotel γνωρίζουν καλά ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και φροντίζουν να προσφέρουν το καλύτερο! Όμως η γαστρονομική εμπειρία που μπορείς να απολαύσεις στο ξενοδοχείο δεν σταματάει στο παραδοσιακό ελληνικό πρωινό μπουφέ, αλλά συνεχίζει στους πέντε χώρους εστίασης – το Asado, το Meze, το Exedra, το BAXE και το Alati Prive (ρομαντικό δείπνο για δύο στην παραλία) – όπου τα διαφορετικά μενού σε συνδυασμό με τις έμπειρες προτάσεις καταξιωμένων σομελιέ, γεμίζουν το στομάχι και ξυπνούν τις αισθήσεις.

Και αφού παίρνεις δυνάμεις, ξεκινάς την περιπέτεια έξω από την πολυτέλεια του ξενοδοχείου, στην πολυτέλεια της φύσης!

Πρώτη στάση η βραβευμένη με ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «καινοτομία εμεπιρίας» στα Tourism Awards, Beach Library! Ακόμα και αν δεν είστε λάτρεις του διαβάσματος, αυτή η βιβλιοθήκη θα κλέψει την καρδιά σας! Η πρώτη βιβλιοθήκη παραλίας ξενοδοχείου στον κόσμο προσφέρει μια συλλογή που συνεχώς ανανεώνεται, για καλό σκοπό, καθώς στο τέλος του καλοκαιριού δωρίζεται και εμπλουτίζει τα ράφια των σχολείων της περιοχής!

Η φύση όμως περιμένει να την εξερευνήσεις και οι άνθρωποι του Thalatta Seaside Hotel, έχουν φροντίσει να το κάνεις με όλες τις ανέσεις! Όπως για παράδειγμα με το ιστιοπλοϊκό του ξενοδοχείου το οποίο μπορεί να σε ταξιδέψει πάνω στον αφρό του Αιγαίου, μέχρι τη Σκιάθο, τη Σκόπελο, την Αλόννησο ή και σε πιο μακρινές διαδρομές με φόντο το βαθύ μπλε.

Αν προτιμάς να πατάς στη γη, αγναντεύοντας τη θάλασσα, τότε το μαγευτικό φαράγγι της Μπουλοβίναιναςσε περιμένει! Μια αξέχαστη περιπατητική διαδρομή, 3χμλ δυτικά από το χωριό της Αγίας Άννας, σε οδηγεί στους καταρράκτες του Δρυμώνα, όπου θαυμάζεις τη μαγεία της φύσης με τα νερά να πέφτουν από 15 μέτρα ύψος.

Για πιο ιδιωτικές στιγμές συνδυασμένες και με μια δόση περιπέτειας, μπορείς να πάρεις το ποδήλατο και να εξερευνήσεις τον διπλανό οικισμό, ονόματι Αγκάλη, από όπου ακολουθώντας ένα πανέμορφο μονοπάτι, θα φτάσεις στην παραλία Αχλάδι. Ο μικρός αυτός παράδεισος είναι ιδανικό σημείο για να απολαύσεις ανενόχλητος τη ζεστασιά του ήλιου και τον ήχο του αφρού της θάλλασας, και αυτά συνοδεία του καλαθιού πικ νικ με το οποίο έχουν φροντίσει να σε προμυθεύσουν οι άνθρωποι του Thalatta Seaside Hotel.

Και αφού έχεις ορμίσει στην αγκαλιά της φύσης και έχεις ανακαλύψει κάθε κρυφή γωνιά και κάθε μυστικό της, μπορείς να επιστρέψεις γεμάτος εικόνες και εμπειρίες, στο ξενοδοχείο και να αφεθείς στα χέρια των θεραπευτών του Thalatta Seaside Hotel – Spa, για το πιο χαλαρωτικό κλείσιμο της ημέρας! Φυσικά για τους ρομαντικούς, το Exedra Lounge προσφέρει δροσερά cocktails με θέα τα μαγικά ηλιοβασιλέματα της Βόρειας Εύβοιας, και σε κάνει να ξεχνάς ότι είσαι μόνο δύο ώρες μακριά από την Αθήνα!

Πάμε ξανά!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα