Νεφέλη Κουρή: Η πρόωρη εγκυμοσύνη, τα απωθημένα και η γνωριμία με τον σύντροφό της

Διαβάζεται σε 2'
Η Νεφέλη Κουρή
Η Νεφέλη Κουρή GLOMEX

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η ηθοποιός Νεφέλη Κουρή. Τι είπε για τη γνωριμία με τον σύντροφό της και την εγκυμοσύνη.

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Μαμα-δες” βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/5) η Νεφέλη Κουρή.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία με τον σύντροφό της, την εγκυμοσύνη που προέκυψε στους πρώτους μήνες της σχέσης τους, αλλά και πώς διαχειρίστηκε αυτή τη συνθήκη.

“Η εγκυμοσύνη ήρθε αρκετά νωρίς στη σχέση μας, κοντά στους τέσσερις μήνες. Σχεδόν αμέσως. Δεν είχαμε μείνει καθόλου μαζί και αυτό έχει και τα θετικά και τα αρνητικά του. Τα αρνητικά είναι ότι δεν προλάβαμε, αυτό που θεωρεί κάποιος, να περάσουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο μαζί , να ταξιδέψουμε και να γνωριστούμε κιόλας. Έγινε όμως μέσα, μαζί με το παιδί, αυτό. Έγιναν όλα μαζί”, δήλωσε η Νεφέλη Κουρή.

Και συνέχισε, λέγοντας: Δεν τρόμαξα τόσο πολύ με την εγκυμοσύνη γιατί ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που ήθελα παιδί. Επειδή δουλεύω από πολύ μικρή, είχα κάνει πράγματα και ένιωθα αρκετά πλήρης σε αυτό το κομμάτι οπότε δεν είχα απωθημένα για να πω ότι η εγκυμοσύνη μού σταμάτησε κάτι και με εγκλώβισε μέσα σε αυτό. Οπότε ήρθε σε μια πολύ ωραία στιγμή της ζωής μου“.

Καταλήγοντας, η Νεφέλη Κουρή είπε: “Για κάποιο λόγο εμπιστεύθηκα τον σύντροφο μου πολύ σε αυτό για να το προχωρήσουμε. Γνωριστήκαμε στην πρώτη φωτογράφιση που έκανα, όταν ήμουν πολύ μικρή, το 2013. Σε εκείνον με κέρδισε το ότι ήταν πάρα πολύ ευγενικός και ήρεμος, πιο πολύ απ’ όλα αυτά μου άρεσαν, Μοιάζουμε πολύ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα