Νέο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο: Άνοιξε το Wyndham Athens Residence

Νέο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο: Άνοιξε το Wyndham Athens Residence

Η νέα επένδυση, προϊόν της συνεργασίας Wyndham Hotel Group και Zeus International, λειτουργεί στο Μεταξουργείο

Η Αθήνα ανακάμπτει τουριστικά και πλέον αποτελεί έναν σημαντικό προορισμό ακόμα και για citybreak (Σαββατοκύριακο) διακοπές.

Η κρίση των προηγούμενων ετών, όπου έκλεισαν δεκάδες ξενοδοχεία –ακόμα και πολυτελή- στο κέντρο της πρωτεύουσας, έχει δώσει τη θέση της, τα τελευταία χρόνια, σε μια αισιόδοξη διαδικασία, με πολλά ξενοδοχεία να έχουν επαναλειτουργήσει, ενώ περιμένουμε σύντομα να ανοίξουν κι άλλα, είτε σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις ξενοδοχείων που πτώχευσαν είτε σε νέα κτίρια.

Το Μεταξουργείο, η άλλοτε φημισμένη περιοχή, η οποία παρήκμασε από τη δεκαετία του 80 και μετά, ζει μια νέα εποχή. Το μετρό έδωσε νέα πνοή και τα ξενοδοχεία πέριξ της πλατείας Καραϊσκάκη, ανακαινίστηκαν πλήρως, δημιουργώντας μια διαφορετική, ευχάριστη εικόνα. Αναμφίβολα, ατραξιόν αποτελεί το μεγαλοπρεπές Wyndham Grand Athens, το οποίο λειτουργεί εδώ και ενάμιση χρόνο, ωστόσο και τα υπόλοιπα ξενοδοχεία και το χρώμα και το φως που έδωσαν καθώς και με την τουριστική κίνηση που έχουν, άλλαξαν κατά πολύ την κατάσταση στην περιοχή.

Τελευταία «άφιξη» είναι το Wyndham Grand Residences & Suites, το οποίο λειτουργεί σε ένα κτίριο που είχε άλλη χρήση παλιότερα.

Σήμερα, το ξενοδοχείο αποτελείται από 94 πολυτελείς σουίτες μοναδικής αισθητικής, με θέα την Ακρόπολη και των Λυκαβηττό. Ουσιαστικά αποτελεί επέκταση του καλαίσθητου Wyndham Grand Athens, στο οποίο οι πελάτες απολαμβάνουν το πρωινό ή το γεύμα τους. Ωστόσο, εντός των ημερών θα λειτουργήσει εστιατόριο στο roof garden του Wyndham Grand Residences & Suite, ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες του.

Εξάλλου, η Zeus International ετοιμάζεται και για μια ακόμα επένδυση στην Αθήνα, προκειμένου να «απαντήσει» στο φαινόμενο Airbnb, με έναν νέο τύπου ξενοδοχείο έκπληξη.

 
STUDIOVD.GR

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα