Από τη Ναύπακτο η γυναίκα που πήδηξε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Από τη Ναύπακτο η γυναίκα που πήδηξε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
NIKOS DANIILIDIS

Η 31χρονη φαίνεται πως διέμενε στη Ναύπακτο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα στο αυτοκίνητό της

Από την Ναύπακτο φαίνεται πως είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpakrianews, η 31χρονη γυναίκα που έπεσε στο κενό από την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Οι έρευνες του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή γύρω από τη γέφυρα συνεχίζονται για τον εντοπισμό της.

Εικόνες από τις έρευνες που συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα.

Ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών κύριος Κυριακουλόπουλος ανέφερε πως μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήδησε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο πού είναι το μεγαλύτερο ύψος.

Από τις 8.00 το πρωί σκάφος του λιμενικού περιπολεί στην περιοχή για τον εντοπισμό της. Συναγερμός έχει σημάνει στο λιμενικό και την αστυνομία μετά τον εντοπισμό εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου στη Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για το φύλο του ατόμου που αναζητείται αλλά εκτιμάται πως πρόκειται για γυναίκα,

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε σημείωμα στο οποίο η 32χρονη ανέφερε τους λόγους που την έσπρωξαν να πέσει στο κενό.

ΠΗΓΗ NAFPAKTIANEWS

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα