Χανιά: Σε εξέλιξη φωτιά κοντά στο χωριό Σπίνα

Χανιά: Σε εξέλιξη φωτιά κοντά στο χωριό Σπίνα
Φωτιά σε δασική έκταση, Αρχείο Eurokinissi

Η μεγάλη πυρκαγιά εντοπίζεται κοντά στο χωριό της Σπίνας Χανίων, χωρίς να κινδυνεύει όμως άμεσα-Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις και έχουν ζητηθεί ενισχύσεις από αέρος. Πυρκαγιά και στην Κάρυστο

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στο χωριό της Σπίνας Χανίων, χωρίς να κινδυνεύει όμως άμεσα.

Προληπτικά και για προστασία από τους πυκνούς καπνούς που έχουν σκεπάσει το χωριό, απομακρύνθηκαν ορισμένοι ηλικιωμένοι κάτοικοι

Στο σημείο μαζί με τις ενισχύσεις που έφτασαν, επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις, αποτελούμενες πλέον από 22 άντρες της Πυροσβεστικής με 10 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα και ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιεί ένα ελικόπτερο.

Νωρίτερα, ζητήθηκε ακόμη ένα ελικόπτερο, το οποίο έφτασε, επιχείρησε και στη συνέχεια αποχώρησε αφού κρίθηκε ότι είναι αρκετό ένα εναέριο μέσο.

Πυρκαγιά και στην Κάρυστο

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε και βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτή την φορά σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Βατήσι Καρύστου, χωρίς να κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με 16 οχήματα, 12 άτομα πεζοπόρο και δύο αεροσκάφη που επιχειρούν με ρίψεις νερού από αέρος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα