ΕΥΑΘ: Μείωση τιμολογίων λόγω βλάβης

ΕΥΑΘ: Μείωση τιμολογίων λόγω βλάβης
Εταιρεία ύδρευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) Eurokinissi

Μείωση 12% σε επαγγελματικά τιμολόγια αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΥΑΘ, έπειτα από το σχετικό αίτημα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης

Μείωση 12% στα επαγγελματικά τιμολόγια αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΑΘ Α.Ε., ως ελάχιστη ανταπόδοση στους επαγγελματίες που ταλαιπωρήθηκαν από τις πολύωρες διακοπές κατά τη μεγάλη βλάβη στην Αραβησσό λίγο πριν από το Πάσχα.

Η ελάφρυνση στους λογαριασμούς αφορά σε 2.700 επαγγελματικά τιμολόγια περίπου και θα ισχύσει για το δεύτερο τετράμηνο του 2018.

Την ικανοποίηση του για την απόφαση της ΕΥΑΘ εξέφρασε ε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Καπνοπώλης.

«Είναι άκρως θετικό το γεγονός πως η διοίκηση της ΕΥΑΘ επέδειξε ευαισθησία και προχώρησε σε ελάφρυνση των λογαριασμών που αφορά σε περίπου 2.700 επαγγελματικά τιμολόγια. Μέλημα μας είναι να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας σε πνεύμα συνεννόησης με την ΕΥΑΘ καθώς και με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με το οποίο ήμασταν συνοδοιπόροι στην κοινή προσπάθεια να υπάρξει έκπτωση των λογαριασμών νερού σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τη διακοπή της υδροδότησης» τονίζει ο κ. Καπνοπώλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε σχετική επιστολή που απέστειλε η ΕΥΑΘ προς τον πρόεδρο του ΒΕΘ αναφέρεται ότι οι μειώσεις που θα ισχύσουν για το δεύτερο τετράμηνο του 2018, δεν θα αφορούν τους επαγγελματίες, των οποίων τα υδρόμετρα είναι υπό αφαίρεση λόγω συσσωρευμένων ζημιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα