Λιόσια: Γάζωναν αστυνομικούς από τα μπαλκόνια σε έλεγχο για ληστεία

Λιόσια: Γάζωναν αστυνομικούς από τα μπαλκόνια σε έλεγχο για ληστεία
Αστυνομικός της ΟΠΚΕ Eurokinissi

Βροχή από πυροβολισμούς δέχτηκε ομάδα της ΟΠΚΕ αφού σταμάτησε όχημα για έλεγχο στην περιοχή των Άνω Λιοσίων

Καταιγισμό πυρών δέχτηκαν άντρες της ΟΠΚΕ στα Άνω Λιόσια, κατά τη διάρκεια ελέγχου δύο Ρομά που κρίθηκαν ύποπτοι για ληστεία και επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Το περιστατικό έγινε στις 4 τα ξημερώματα, όταν οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα για να ελέγξουν τους δύο υπόπτους κοντά στον καταυλισμό των Ρομά.

Τότε βγήκαν στις ταράτσες των σπιτιών τους ακροβολισμένοι άλλοι Ρομά και άρχισαν να πυροβολούν μαζικά εναντίον των αστυνομικών, ο οποίοι κάλεσαν ενισχύσεις από το ασύρματο και πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.

Σύντομα έφτασαν στο σημείο πολύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και εν μέσω καταιγισμού πυρών που είχε δεχτεί το περιπολικό των αστυνομικών, κατάφεραν να δεσμεύσουν τους υπόπτους και να τους προσαγάγουν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας όπου εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν όντως συμμετείχαν σε ληστεία ή ληστείες.

Ύστερα από λίγο η κατάσταση στην περιοχή εξομαλύνθηκε και οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν. Ευτυχώς από αυτό το εξαιρετικά ανησυχητικό περιστατικό που μόνο μεμονωμένο δεν είναι, δεν σημειώθηκαν τυχόν τραυματισμοί ή τίποτα χειρότερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα