Νίκος Τρακέλλης: Η Μόρια καταστρέφεται από την αδιαφορία

Νίκος Τρακέλλης: Η Μόρια καταστρέφεται από την αδιαφορία
Συμπλοκές μεταξύ ομάδων μεταναστών και προσφύγων με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν επέμβαση στο κέντρο καταγραφής στην Μόρια Eurokinissi

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μόριας, ο οποίος έχει προχωρήσει σε απεργία πείνας, εκτίμησε σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι "πολύ δυσκολία θα μπορέσει να αποφευχθεί στη Μόρια μια σύρραξη στο μέλλον".

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στη Μόρια της Λέσβου εξαιτίας των άθλιων συνθηκών διαβίωσης στον καταυλισμό των προσφύγων, καταγγέλλει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μόριας Νίκος Τρακέλλης, ο οποίος βρίσκεται από χθες, Κυριακή, σε απεργία πείνας. Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 247 στους 88,6, στον Βασίλη Κουφόπουλο και την εκπομπή «Στιγμιότυπα 24/7» ο κ. Τρακέλης περιέγραψε τις άθλιες συνθήκης υγιεινής με τα λύματα από τον καταυλισμό που χύνονται παντού σε χωράφια και χειμάρους.

Η κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην αποσυμφόρηση του καταυλισμού, στον οποίο βρίσκεται πληθυσμός 8.000 προσφύγων, ζητά ο κ. Τρακέλλης, παράλληλα με τον άμεσο καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου.

«Οι άνθρωποι βλέπουν να καταστρέφονται οι περιουσίες τους στη Μόρια. Με πολύ δυσκολία θα μπορέσει να αποφευχθεί μια σύρραξη στο μέλλον» εκτίμησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα