Πλειστηριασμοί: Ένταση και χημικά έξω από συμβολαιογραφείο στη Σκουφά

Πλειστηριασμοί: Ένταση και χημικά έξω από συμβολαιογραφείο στη Σκουφά
Διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών στην Σκουφά

Μέλη της Λαϊκής Ενότητας και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών συγκεντρώθηκαν και σήμερα έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο, διαμαρτυρόμενοι για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο κατά την διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Σκουφά από τη Λαϊκή Ενότητα και το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και τους διαδηλωτές να πετούν αυγά και καφέδες κατά των αστυνομικών.

Δημοσιογράφος δέχτηκε χημικά απευθείας στο μάτι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τα μέλη του κινήματος συγκεντρώθηκαν όπως κάθε εβδομάδα λίγο πριν τις 2 έξω από το συμβολαιογραφικό γράφειο, με σύνθημα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών στην Σκουφά

Αυτή τη φορά επέλεξαν το συγκεκριμένο γραφείο καθώς σύμφωνα με τους ίδιους εκπλειστηριάζονται 2 ακίνητα από την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα όπως λένε, πρόκειται για ένα ακίνητο ημιυπόγειο 480 τμ (επαγγελματικός χώρος) για χρέος 50.000 ευρώ και τιμή 1ης προσφοράς 48.000 ευρώ και ένα οικόπεδο 500 τμ για χρέος 40.000 ευρώ και τιμή 1ης προσφοράς 30.000 ευρώ.

Η παρουσία της Αστυνομίας είναι ισχυρότατη με μια κλούβα των ΜΑΤ και διμοιρίες να έχουν αποκλείσει την είσοδο του γραφείου προκειμένου να μην εισέλθουν οι διαδηλωτές, ενώ έγινε και περιορισμένη χρήση χημικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα