Πέθανε ο “Mini-Me”, ο μικρόσωμος Βερν Τρόιερ

Πέθανε ο “Mini-Me”, ο μικρόσωμος Βερν Τρόιερ
Verne Troyer Richard Shotwell/Invision/AP

Ο Βερν Τρόιερ, ο μικρόσωμος ηθοποιός που έπαιξε ως «Mini-Me» στην κινηματογραφική σειρά κωμικών περιπετειών του «Austin Powers», πέθανε, σε ηλικία 49 ετών - Οι αιτίες του θανάτου του δεν έχουν διευκρινιστεί

Ο Βερν Τρόιερ, ο μικρόσωμος ηθοποιός που έπαιξε ως «Mini-Me» στην κινηματογραφική σειρά κωμικών περιπετειών του «Austin Powers», πέθανε το Σάββατο, σε ηλικία 49 ετών.

«Με μεγάλη μας θλίψη και με βαριά καρδιά σας γράφουμε ότι ο Βερν πέθανε σήμερα» έγραψαν συγγενείς του στον λογαριασμό του στο Instagram, μιλώντας για έναν άνθρωπο «εξαιρετικά καλοκάγαθο», που ήθελε πάντα «να κάνει όλον τον κόσμο να χαμογελάει» και να βοηθάει όσο περισσότερο μπορεί.

Οι αιτίες του θανάτου του δεν έχουν διευκρινιστεί, αλλά ο ηθοποιός υπέφερε από κατάθλιψη, σύμφωνα με το μήνυμα της οικογένειας. «Η κατάθλιψη και οι αυτοκτονικές τάσεις είναι προβλήματα πολύ σοβαρά. Δεν ξέρει κανείς τι μάχες δίνει ο καθένας με τον ευατό του. Να είστε ευγενείς ο ένας με τον άλλο. Και να γνωρίζετε ότι δεν είναι ποτέ αργά για να βοηθήσετε κάποιον», λέει ακόμα η οικογένεια στην ανακοίνωση.

Ο Τρόιερ πρόσφατα νοσηλεύτηκε για άγνωστο λόγο. Εδώ και ένα χρόνο, είχε νοσηλευτεί ξανά για τα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε. Ο ηθοποιός που είχε ύψος 81 εκατοστά και ήταν ένας από τους πιο μικρόσωμους ανθρώπους στον κόσμο, είχε αποκτήσει διεθνή φήμη ενσαρκώνοντας το ρόλο του σατανικού «Mini Me», του κλώνου του Δρ. Κακού, τον οποίο ενσάρκωσε ο Μάικ Μάγιερς. Είχε ακόμα παίξει χαρακτηριστικούς ρόλους σε ταινίες όπως το «The Love Guru», το «Bubble Boy», το «Postal», ενώ είχε ακόμα και συμμετοχή σε ταινίες Χάρι Πότερ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα