Totalbiscuit: Πέθανε ο διάσημος youtuber και κριτικός παιχνιδιών

Totalbiscuit: Πέθανε ο διάσημος youtuber και κριτικός παιχνιδιών

Ο θάνατος του γνωστού youtuber ανακοινώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Τζον Πίτερ Μπέιν, γνωστός και ως Totalbiscuit και Cynical Brit πέθανε από καρκίνο την Πέμπτη σε ηλικία μόλις 33 χρονών. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς κριτικούς παιχνιδιών στο youtube και ο θάνατός του ανακοινώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο άτυχος youtuber είχε διαγνωστεί με καρκίνο του εντέρου πριν 4 χρόνια, λίγους μήνες πριν τα 30ά του γενέθλια. Η μάχη του κράτησε για πολλά χρόνια μέχρι που η αρρώστια τον κατέβαλε και αποσύρθηκε από το κανάλι του. Είχε συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές και ήταν γνωστός για τα βίντεο στα οποία ασκούσε κριτική σε νέα παιχνίδια.

Σε συνέντευξή του στους H3 Podcast, μιλάει για την αρρώστια του αλλά και την προσπάθειά του να το ξεπεράσει.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε και από τον επίσημο λογαριασμό της γυναίκας του στο twitter, Τζέμα Μπείν. “Αναπαύσου εν ειρήνη αγάπη μου”, γράφει ενώ του αφιερώνει και το αγαπημένο του ποίημα.

Η απώλεια του TotalBiscuit, προκάλεσε αντιδράσεις και στα τα μέλη της κοινότητας παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένου και του επίσημου καναλιού Fortnite. “Λυπάμαι τόσο πολύ για την απώλειά σας”, ανέφερει ο επίσημος λογαριασμός Twitter του παιχνιδιού, απαντώντας στο ποστ της γυναίκας του, Τζέμα.

Δεν είναι λίγοι όμως και οι φανς του διάσημου youtuber που εξέφρασαν την λύπη τους για το θάνατό του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα