Βίντεο: Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ είδαν τον ημιτελικό στης Μέρκελ

Βίντεο: Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ είδαν τον ημιτελικό στης Μέρκελ

Μέρκελ, Ερντογάν, Μέι, Ράμα και οι σύμβουλοι αυτών βλέπουν τα τελευταία λεπτά του ημιτελικού μεταξύ Κροατίας και Αγγλίας στο κινητό... της Γερμανίδας καγκελαρίου. Ό,τι έχουν ολοκληρώσει τις συνομιλίες τους στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι αυτές τις μέρες στραμμένα στη Ρωσία, όπου σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κι όταν λέμε όλου του κόσμου, εννοούμε όλου του κόσμου.

Για του λόγου το αληθές… ο βασιλιάς των αθλημάτων δεν άφησε ασυγκίνητους ούτε τους αρχηγούς κρατών και τους υπουργούς Εξωτερικών τους, που βρίσκονται στις Βρυξέλλες, για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, δείχνει τη Γερμανίδα Καγκελάριο, τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, τον επανεκλεγέντα Τούρκο πρόεδρο, τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας και τον ίδιο, να παρακολουθούν τα τελευταία λεπτά του ημιτελικού του Μουντιάλ, μεταξύ Κροατίας – Αγγλίας, στο tablet της Άγγελα Μέρκελ.

Καθένας δε έχει τους δικούς του λόγους που δικαιολογούν την τόση προσήλωση… η Μέι γιατί κρίνεται η πρόκριση της ομάδας της χώρας της στον τελικό, Ερντογάν και Τσαβούσογλου γιατί ο διαιτητής της αναμέτρησης είναι Τούρκος, η Μέρκελ… γιατί αγαπά το ποδόσφαιρο (και γιατί οι Γερμανοί υπέστησαν λίγο – έως πολύ – τρολάρισμα από τους Βρετανούς μετά τον αποκλεισμό τους).

Για την ιστορία να πούμε, ότι ο αγώνας έληξε 2-1 υπέρ της Κροατίας, που θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία την Κυριακή στον τελικό του Μουντιάλ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα