ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ

Η καγκελάριος Μέρκελ

ΕΕ: Υπέρ του πιστοποιητικού εμβολιασμού η Μέρκελ

Η Άνγκελα Μέρκελ σημείωσε ότι συμφωνούν όλοι στην ανάγκη δημιουργίας ενός τέτοιου εργαλείου και ανέφερε ότι οι τεχνικές προεργασίες έχουν γίνει από την Επιτροπή από κοινού με τα κράτη - μέλη

Η καγκελάριος Μέρκελ

Γερμανία: Κατά οποιασδήποτε χαλάρωσης των μέτρων, δηλώνει η Μέρκελ

''Το χρονικό διάστημα κατά τον οποίο η βρετανική μετάλλαξη του ιού δεν έχει ακόμη κυριαρχήσει είναι καθοριστικό για να μειωθούν με κάθε δυνατό τρόπο οι αριθμοί των κρουσμάτων'', τόνισε η καγκελάριος.

Η Καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ

Εμβόλιο κορονοϊού: Επείγουσα τηλεδιάσκεψη Μέρκελ με παρασκευαστές του εμβολίου

Η Αγγελα Μέρκελ παίρνει την υπόθεση του εμβολιασμού πάνω της. Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη την προσεχή Δευτέρα. Πολλά προβλήματα στους εμβολιασμούς σε Ισπανία και Πορτογαλία.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Τζο Μπάιντεν, ως Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Βερολίνο, 1 Φεβρουαρίου 2013.

Η Μέρκελ καλωσορίζει τον Μπάιντεν, με "καρφί" για τον Τραμπ

"Υπάρχουν πολύ ευρύτερα περιθώρια για πολιτική συμφωνία" σχολίασε η καγκελάριος Μέρκελ, αναφορικά με την εκλογή Μπάιντεν, κάνοντας αναφορά στα εκτελεστικά διατάγματα που έχει ήδη αρχίσει να υπογράφει.

Lockdown στη Γερμανία

Ανησυχία στη Γερμανία: Οι ειδικοί συνέστησαν την ανάγκη λήψης αυστηρότερων μέτρων για τον κορονοϊό

Την εφαρμογή αυστηρότατου lockdown εισηγήθηκαν επιστήμονες στη Γερμανία, απευθύνοντας έκκληση να μην υπερτιμηθεί η τάση μείωσης των κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα. Την Τρίτη θα ληφθούν αποφάσεις από τη Μέρκελ.

Ο Άρμιν Λάσετ

Ο Άρμιν Λάσετ εξελέγη νέος πρόεδρος του CDU

Το συνέδριο των Χριστιανοδημοκρατών εξέλεξε με 52,6% πρόεδρο του κόμματος τον Άρμιν Λάσετ. Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας θεωρείται συνεχιστής της πολιτικής της Μέρκελ.

Τρεις υποψήφιοι για την προεδρία των Χριστιανοδημοκρατικών

Χριστιανοδημοκράτες: Οι τρεις υποψήφιοι για την προεδρία

Λάσετ, Μερτς ή Ρέτγκεν; Είναι η τριάδα που διεκδικεί το αξίωμα του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο ψηφιακό συνέδριο το Σαββατοκύριακο. Τρεις πολιτικοί επίγονοι της Μέρκελ με φιλοδοξίες.

H Καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ

Μέρκελ: Λύπη και θυμός για την εισβολή στο Καπιτώλιο - Επέρριψε την ευθύνη στον Τραμπ

"Εκφράζω τη λύπη μου που από τον Νοέμβριο ο πρόεδρος Τραμπ δεν έχει αναγνωρίσει την ήττα του, όπως και χθες" δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος και χαρακτήρισε τους εισβολείς του Τραμπ "επιτιθέμενους και ταραξίες".

Μέρκελ και Ερντογάν σε παλαιότερη συνάντησή τους.

Μέρκελ: Γιατί φοβάται τον Ερντογάν - Τα κρυφά όπλα του ''Σουλτάνου''

Την ώρα που η Άγκυρα συνεχίζει την παραβατική της συμπεριφορά στην ανατολική Μεσόγειο, η Μέρκελ της ''χτυπάει το καμπανάκι''. Γιατί όμως δεν ''ιδρώνει το αυτί'' του Ερντογάν; Ποια είναι τα κρυφά του όπλα;

Χριστούγεννα με covid

Γερμανία και Γαλλία δείχνουν πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα με κορονοϊό

Το "πράσινο φως" για μερική άρση του lockdown έδωσε η Μέρκελ και ο Μακρόν, και ως γνωστόν οι αποφάσεις Γερμανίας και Γαλλίας, αποτελούν οδικό χάρτη για τα περισσότερα κράτη της ΕΕ. Επιμένει στην απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ, ο Μακρόν.