H δεύτερη ημέρα του Delphi Economic Forum

H δεύτερη ημέρα του Delphi Economic Forum

Σημαίνουσες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνουν το παρών στη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου στους Δελφούς

Μετά την εναρκτήρια ομιλία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και τις δηλώσεις διακεκριμένων προσκεκλημένων στο Delphi Economic Forum, το συνέδρια μπαίνει στην ουσιαστική του φάση με τα τραπέζια συζητήσεων να ξεκινούν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, από τις εργασίες του συνεδρίου αναμένεται να περάσουν 230 ομιλητές, σε μια σειρά από 16 on stage συνεντεύξεις και 41 θεματικές για το μέλλον της Ελλάδας, την ανατολικής Μεσογείου και της Ευρώπης γενικότερα στα χρόνια που έρχονται.

Από τις σημερινές συζητήσεις ξεχωρίζει η παρέμβαση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη στις 10.15, την οποία και συντονίζει ο Εditor-at-large της Huffington Post Greece, κ. Παύλος Τσίμας. Ο δημοσιογράφος θα αναλάβει επίσης το συντονισμό της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 13.15.

Αξίζει να σημειωθεί πως στους ομιλητές της ημέρας συμπεριλαμβάνονται και εξέχουσες προσωπικότητες του εξωτερικού. Ενδεικτικά ας αναφέρουμε τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Μάριο Μόντι, ο πρόεδρος του Euro Working Group Τόμας Βίζερ και ο διευθυντής του κέντρου Miller του πανεπιστημίου της Βιρτζίνια Γουίλιαμ Αντθόλις.

Εξάλλου, σε συζήτηση με τον καθηγητή ιστορίας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ θα παρακαθίσει και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, το απόγευμα στις 20.30 από το Amalia Hotel Delphi. Με αυτή τη συζήτηση θα κλείσουν και οι εργασίες του Delphi Economic Forum, που θα συνεχίσει τις συζητήσεις του το Σάββατο, ολοκληρώνοντας την Κυριακή 5 Μαρτίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα