Αντωνοπούλου: Κερδίζουμε μικρές μάχες για την ανεργία

Αντωνοπούλου: Κερδίζουμε μικρές μάχες για την ανεργία
Στιγμιότυπο από την είσοδο των Υπουργών και Υφυπουργών για την συνεδρίαση του τυπουργικού συμβουλίου,Μ.Πέμπτη 13 Απριλίου 2017 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI) Eurokinissi

Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας έκανε λόγο για "μια κοινωνική Ευρώπη" σημειώνοντας ότι σύντομα θα αρχίσει ο διάλογος για τα θέματα της ανεργίας σε υψηλότερο επίπεδο

Δεν έχουμε κερδίσει τον πόλεμο αλλά κερδίζουμε μικρές μάχες για την ανεργία δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την καταπολέμηση τη ανεργίας Ράνια Αντωνοπούλου.

Είπε ότι η πρότασή της για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έγινε αποδεχτεί, αλλά χρειάζονται κι άλλες προσπάθειές.

Όπως είπε ζήτησε για όσες χώρες έχουν ανεργία πάνω από το μέσο όρο της Ευρώπης, να έχουν το δικαίωμα να επενδύσουν σε ανθρώπινο δυναμικό με περισσότερους πόρους και να μην σκοντάφτει στους περιορισμούς.

«Θέλουμε μια κοινωνική Ευρώπη» πρόσθεσε σημειώνοντας ότι σύντομα θα αρχίσει ο διάλογος για τα θέματα της ανεργίας σε υψηλότερο επίπεδο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα